Лайм

Добірка веселих фільмів про Різдво, які варто подивитися для святкового настрою

Ці комедії та мелодрами допоможуть перейнятися атмосферою свята

Є кілька перевірених способів підняти настрій у зимові свята. Окрім сяйва гірлянд, пухнастої ялинки та ароматної випічки, подарувати атмосферу добра і радості зможе кіно. Для цього ми зробили добірку веселих, зворушливих та захоплюючих фільмів та мультфільмів про Новий рік і Різдво. Один із них обов'язково припаде вам до душі.

Читайте також: Як правильно колядувати на Різдво: українські традиції та тексти відомих колядок.

"Різдвяні канікули" (2022)

Кім очікує, що її хлопець зробить їй пропозицію, і дуже засмучується, коли він розриває стосунки. Щоб допомогти дівчині відчути радість свят, мати бере її на різдвяний ретрит. Там вона знайомиться з привабливим Марком, який щойно втратив роботу.

"Відпочинок за обміном" (2006)

У цьому романтичному різдвяному фільмі знімалися Кейт Вінслет, Кемерон Діаз, Джуд Лоу та Джек Блек. У фільмі героїні Вінслет та Діас вирішують помінятися будинками під час різдвяних канікул, щоб утекти від своїх любовних проблем. Одна з них опиняється у розкішному районі Лос-Анджелесу, а друга – у затишному селі в Англії.

"Чотири Різдва" (2008)

"Чотири Різдва" - романтична комедія з Вінсом Воном та Різ Візерспун у головних ролях. Вони грають Бреда та Кейт - пару, яка зазвичай уникає проводити Різдво з родиною та вирушає в екзотичну відпустку. Однак, коли їхні плани зриваються через туманну погоду та скасування рейсу, вони змушені відвідати на Різдво всі чотири будинки своїх розлучених батьків.

Читайте також: У мережі показали, як красиво запакувати подарунки будь-якої форми: відео.

"Секретна служба Санта-Клауса" або "Місія: Різдвяний порятунок" (2011)

Історія мультфільму обертається навколо родини Клаусів та їхньої високотехнологічної компанії з доставки подарунків дітям по всьому світу. Система настільки відточена, що управляється із величезного командного центру на Північному полюсі. Коли через збій у системі доставки дівчинка Гвен залишається без подарунка, молодший син Санти Артур вирішує за всяку ціну врятувати її Різдво.

"Хлопчик на ім'я Різдво" (2021)

"Хлопчик на ім'я Різдво" - пригодницький фентезійний фільм. Його герой Ніколас - сміливий та добросердий хлопчик, який вирушає у незвичайну подорож на Північний полюс. Він хоче знайти свого батька, який зник безвісти у пошуках доказів існування ельфів. Дорогою Ніколас зустрічає чарівних істот, заводить дружбу з оленем на ім'я Блітцен і знаходить чарівне село Ельфхельм.

"Щоденник Ноель" (2022)

Джейкоб Тернер не був дома майже 20 років, відколи мати вигнала його у віці 16 років. За кілька днів до Різдва йому дзвонить адвокат та повідомляє, що жінка померла і залишила йому свій будинок. Джейкоб повертається до Коннектикуту не тільки для того, щоб розпорядитися майном, а й щоб примиритися з минулим. Там він знайомився з загадковою Рейчел, яка супроводжуватиме його на цьому шляху.

Читайте також: Що зробити з живою ялинкою, щоб вона довше залишалася свіжою та ароматною.

"Пережити Різдво" (2004)

Різдвяна комедія розповідає про Дрю Летема (Бен Аффлек), багатого і самотнього бізнесмена, який платить неблагополучній родині Валко, щоб провести з ними Різдво в будинку дитинства. Сім'я Валко неохоче погоджується заради грошей. Поки Дрю намагається відтворити ідеальне свято, виникає веселий хаос. Ця метушня допоможе героям заново відкрити для себе справжнє значення Різдва та важливість родини.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

В які дні Страсного тижня можна пекти паски: церковні та народні традиції

У які Страсного тижня можна займатися випіканням пасок та іншими приготуваннями до свята, а в який день категорично не можна 

Ця страва потішить малечу: рецепт шоколадних яєць з горішками до Великодня

Як у домашніх умовах приготувати оригінальний десерт – шоколадні яйця з начинкою, щоб урізноманітнити своє меню на Великдень 2024

Емоції беруть гору: знаки Зодіаку, які найчастіше плачуть

Скорпіони, Риби і Раки дуже емоційні, можуть часто плакати - фахівці розповіли детально про характери цих знаків