Лайм

Що подарувати на Новий рік свекрусі: приємні і корисні презенти на будь-який бюджет

Візьміть на замітку кілька ідей

Новорічні свята - період подарунків, сімейного часу разом та затишних побажань один одному. Для кожного члена сім'ї варто підготувати свій окремий презент, і важливо не прогадати, щоб людина справді залишилася задоволеною отриманим. Якщо у списку тих, кому ви ще не обрали новорічний подарунок, опинилася ваша свекруха, далі на сторінці зможете знайти кілька ідей.

Читайте також: Який новорічний подарунок обрати для дружини: добірка оригінальних і гарних презентів.

Фото: pinterest

Кухонне приладдя

Це може бути дошка з гравіюванням у вигляді приємного послання чи прізвища отримувача, якісний набір ножів чи інших подібних штук, що завжди знадобляться в господарстві.

Домашні помічники

Йдеться про інструменти, які не стоятимуть без діла, допоможуть зробити життя комфортнішим та ще кращим. Наприклад, придбайте розумний динамік, робот-пилосос чи кавомашину, яка допоможе насолоджуватися улюбленими напоями.

Рецепти

Ви можете придбати красиву подарункову книгу з рецептами або ж створити власноруч такий подарунок: купити святкову коробку та зібрати туди інструкції з приготування страв на ваш смак. Такий презент знадобиться і виручить у багатьох випадках.

Аксесуари, що створюють затишок

М'які подушки на стілець, красива кімнатна рослина аромасвічки чи інші речі, які роблять простір затишним, домашнім та красивим.

Сімейний календар

Заздалегідь замовте календар, де будуть ваші родинні фото, а також важливі дати та події.

Читайте на тему: Чим порадувати сестру на Новий рік 2024: ідеї подарунків на будь-який смак і бюджет.

Фото: pinterest

Підписка

Відповідно до вподобань, ви можете подарувати рідній людині підписку на популярну стрімінгову платформу, аби вона дивилася улюблені стрічки чи насолоджувалася якісною музикою без реклами.

Садові інструменти

Це ще одна річ, яка знадобиться у господарстві. Оберіть хороший набір, який складатиметься з основних помічників та допоможе вашій свекрусі легко та швидко підтримувати сад у чистоті.

Набір для рукоділля

Якщо ваша свекруха - людина творча, і любить робити щось своїми руками, біжіть до магазину рукоділля. Оберіть там, наприклад, картину за номерами, все необхідне для в'язання чи щось подібне.

Підставка для телефону чи планшету

Вона може знадобитися, коли ви в дорозі чи переглядаєте контент під час прийомів їжі. Це зручний помічник, який теж не буде зайвим.

Цифрова фоторамка

Завантажте туди сімейні теплі кадри, аби отримувач подарунку змогла час від часу переглядати спогади та переживати приємну ностальгію.

Читайте на нашому сайті: Добірка веселих фільмів про Різдво, які варто подивитися для святкового настрою.

Фото: pinterest

Фітнес-трекер

Фітнес-трекер чи розумний годинник допоможе підтримувати активність протягом дня, а також стежити за основними показниками здоров'я.

Набір для домашнього декору

Це може бути, наприклад, все необхідне для створення свічок в домашніх умовах чи подібних аксесуарів, які дарують нам затишок.

Пазл на замовлення

Такий подарунок теж варто планувати напередодні: замовте у виробника пазл із улюбленим родинним фото чи будь-яким іншим зображенням, який буде до смаку вашій свекрусі. Зібравши таку головоломку, людина буде приємно здивована.

Онлайн курс чи семінар

Якщо ваша свекруха – людина, яка постійно прагне нових знань, в ви точно знаєте, що їй сподобається презент на тему особистісного розвитку, оберіть щось із цієї категорії: онлайн-курс, семінар чи підписку на платформу з тієї теми, яка буде їй цікава.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Навіть коли оточені людьми: які знаки Зодіаку завжди почуваються самотніми

Які знаки Зодіаку відчувають себе самотніми та чому, розповіли фахівці - у списку опинилися Водолії, Тельці, Діви, Козероги

Меню на Великдень: рецепти салатів, які варто приготувати на святковий стіл

Як в домашніх умовах приготувати різні варіанти салатів з червоною рибою, куркою, моцарелою та зеленню, щоб здивувати гостей на Великдень  

Забудьте про бабусині сукні: що одягнути на Великдень, щоб мати доречний і стильний вигляд

Український дизайнер Андре Тан продемонстрував, який одяг можна вдягнути до церкви на святкове богослужіння на честь Великодня