Лайм

Який новорічний подарунок обрати для дружини: добірка оригінальних і гарних презентів

Ідеї на будь-який смак та бюджет

На Новий рік-2024 хочеться порадувати близьких приємним та оригінальним подарунком. Якщо за кілька днів до свята ви все ще не визначилися з вибором, стануть у нагоді добірки theLime. Раніше ми розповідали, які презенти сподобаються батькам, а тепер ділимося ідеями для коханої дружини.

Читайте також: Які подарунки не слід дарувати на Новий рік: вони можуть образити та засмутити.

Прикраси

Цінним та пам'ятним подарунком на Новий рік стане витончена ювелірна прикраса, наприклад, кольє, браслет чи сережки. Популярністю користуються персоналізовані прикраси з ініціалами, іменами або особливими для вашої пари датами.

Фото: pexels.com

Модні аксесуари

Взимку будуть доречними модні теплі аксесуари, такі як шапка-балаклава, масивний шарф, шкіряні рукавички трендового відтінку. Завжди знайдуть застосування аксесуари зі шкіри – ремінь, гаманець, чохол для ноутбука. Також зверніть увагу на стильний годинник, у тому числі і смарт-варіанти.

Відпочинок та релаксація

У наш стресовий час дружину порадує подарунок, пов'язаний із релаксацією, відпочинком, оздоровленням. Це може бути сертифікат на курс масажу або похід до СПА-салону. Для дому ви можете підібрати набір косметики для ванн або розкішні ароматизовані свічки. У продажу є свічки з дерев'яним ґнотом, який потріскує як багаття. Якщо запалити таку свічку і зробити коханій масаж, вона оцінить цей романтичний жест.

Фото на полотні

Великою популярністю сьогодні користуються фото на полотні. Ви можете вибрати кілька важливих для вашої родини знімків та зробити з панно на стіну. Також із романтичних фото вашої пари можна скласти колаж і надрукувати його на календарі на 2024 рік.

Читайте також: Топ-6 ідей новорічних подарунків для чоловіка: варіанти на будь-який бюджет.

Техніка та гаджети

Як ніхто інший ви знаєте, чого не вистачає вашій дружині у побуті. Можливо, вона скаржилася на пригорілу праску, мріяла про новий фен, кавоварку, бездротові навушники або смарт-годинник. Послухайте, про що говорить кохана, складіть список та орієнтуйтесь на свій бюджет.

Фото: pexels.com

Підписка на стрімінговий сервіс

Якщо ваша дружина любить дивитися серіали та кіно, її порадує підписка на один із стрімінгових сервісів. Так у коханої ніколи не виникне проблем із вибором фільму на вечір.

Спорт та фітнес

Подарувати дружині на Новий рік-2024 можна смарт-годинник, фітнес-трекер, абонемент у басейн або тренажерний зал, зручний килимок для йоги, еспандери, гантелі або м'ячі для фітнесу. Більш оригінальні та екстремальні варіанти - майстер-клас із самозахисту чи спортивної стрільби.

Книги та література

Вивчіть книжкову полицю вашої дружини та подаруйте їй бажану новинку. Це може бути модний бестселер, нова книга її улюбленого автора, гарна кулінарна книга, альбом творів мистецтва. Також вашій дружині може сподобатися електронна книга, затишний плед і дивані подушки для читання, стильний торшер або лампа для столика біля ліжка.

Кухонне приладдя та приготування їжі

Сьогодні багато кухарів пропонують кулінарні майстер-класи, де вчать готувати круасани, макаруни, піцу, суші та інші популярні страви. Їх проводять як офлайн,так і онлайн. Також ви завжди можете поповнити кухонний арсенал дружини новими гаджетами, аксесуарами та приладдям.

Читайте також: Що подарувати колезі на Новий рік 2024 року: ідеї універсальних та приємних подарунків.

Фото: pexels.com

Дім та декор

Розумні девайси для дому, такі як робот-пилосос, зроблять побут вашої дружини більш комфортним та надійним. Серед більш доступних варіантів - домашній декор і текстиль, наприклад, пухнастий плед, легка і тепла зимова ковдра, ортопедична подушка для її гарного сну, набір модної та якісної постільної білизни.

Модний одяг

Гардероб жінки практично завжди можна доповнити чимось модним та красивим: кросівки, сумка, жакет, пальто, джинси, затишний кардиган. Якщо ви не впевнені в розмірах і фасонах, ви можете запросити дружину на святковий шопінг, щоб вона сама обрала собі бажаний подарунок.

Краса та косметика

Дружину захопить набір елітних засобів для догляду за шкірою, професійна спа-процедура або догляд за обличчям. Також ви можете подарувати коханій парфуми відомого бренду.

Фото: pexels.com

Раніше в мережі показали, як красиво запакувати подарунки будь-якої форми: відео.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Меню на Великдень: рецепти салатів, які варто приготувати на святковий стіл

Як в домашніх умовах приготувати різні варіанти салатів з червоною рибою, куркою, моцарелою та зеленню, щоб здивувати гостей на Великдень  

Забудьте про бабусині сукні: що одягнути на Великдень, щоб мати доречний і стильний вигляд

Український дизайнер Андре Тан продемонстрував, який одяг можна вдягнути до церкви на святкове богослужіння на честь Великодня

Рецепт для тих, хто не хоче возитися з тістом: як готувати паску в хлібопічці

Як приготувати швидку паску на Великдень-2024 без замішування тіста - простий спосіб у хлібопічці