Лайм

Що подарувати підлітку на Новий рік-2024: ідеї оригінальних презентів на будь-який бюджет

Варіанти для хлопців та дівчат

Обираючи подарунки для близьких на Новий рік-2024, хочеться порадувати їх чимось оригінальним, практичним та якісним. Але у всіх свої вподобання, і вгадати з подарунком буває непросто. На допомогу прийдуть добірки ідей на будь-який бюджет. Цього разу ми підібрали варіанти подарунків для підлітків - як для хлопців, так і для дівчат.

Читайте також: Який новорічний подарунок вибрати для дружини: добірка оригінальних та красивих презентів.

Гаджети та аксесуари

Сучасні підлітки знаються на гаджетах і завжди знайдуть їм застосування. Серед найпопулярніших варіантів для подарунка - бездротові навушники, портативна Bluetooth-колонка, смарт годинник, миша або клавіатура для ноутбука. Також розгляньте аксесуари для смартфонів та ноутбуків, такі як стильні та кумедні чохли, зарядні станції, підставки, наклейки з улюбленими персонажами.

Фото: pixabay.com

Мода та аксесуари

Зазвичай підлітки досить вибагливі у питаннях одягу, але якщо ви добре знаєте їхній смак і розмір, можна подарувати кросівки, рюкзак або сумку, годинник, сонцезахисні окуляри, якісну толстовку модного крою оверсайз.

Хобі та творчість

Творчому підлітку можна подарувати набір художника-початківця, картину за номерами, набір для рукоділля, урок гри на музичному інструменті. Якщо у хлопця чи дівчини інші хобі, розгляньте подарунок із розряду настільних ігор, головоломок, спортивного інвентарю, набір для наукових експериментів чи для створення електроніки своїми руками.

Книги чи графічні романи

Не всі сучасні підлітки люблять читати, але підштовхнути їх до цього може молодіжний роман-бестселер, графічний роман чи комікси.

Читайте також: Який подарунок вибрати для тата на Новий рік-2024: добірка презентів для чоловіків.

Фото: pixabay.com

Підписки

Щоб підліток не займався піратством в інтернеті, подаруйте йому підписку на стрімінговий сервіс для перегляду серіалів або прослуховування музики. Це можуть бути Netflix, Spotify, Apple Music, YouTube Premium та інші популярні сервіси.

Ігри

Такий подарунок підійде для любителів комп'ютерних ігор та власників ігрової консолі (PlayStation, XBox, Nintendo Switch). Головне – переконайтеся, що обраної гри вже немає у колекції підлітка. Альтернативний варіант – подарункова карта для ігрових онлайн-платформ (наприклад, у Steam або PlayStation Store).

Модний декор для кімнати

Гірлянди та світлодіодні стрічки, настінні малюнки чи постери для кімнати порадують підлітка, який хоче затишно облаштувати особистий простір. Також це може бути яскрава постільна білизна чи декоративні подушки.

Фото: pixabay.com

Подарунки для навчання

Якщо підліток любить навчатися, подаруйте йому підписку на онлайн-курс або освітню програму на смартфоні. Також це може бути програмне забезпечення для графічного дизайну, редагування фотографій чи монтажу відео.

Подарунки для активного відпочинку

Скейтборд, ролики, самокат, велосипед – мрія багатьох підлітків, і якщо бюджет дозволяє, ви можете її здійснити.

Читайте також: Які подарунки не слід дарувати на Новий рік: вони можуть образити та засмутити.

Квитки на концерт чи інший захід

Квитки на концерт, спортивний захід чи театральну виставу за участю улюбленого артиста чи команди – гарний новорічний подарунок для підлітків.

Фото: pixabay.com

Подарункові карти

Подарункові карти улюблених магазинів одягу, техніки або інтернет-магазинів дозволять вибагливому підлітку самостійно вибрати для себе подарунок на Новий рік-2024.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Навіть коли оточені людьми: які знаки Зодіаку завжди почуваються самотніми

Які знаки Зодіаку відчувають себе самотніми та чому, розповіли фахівці - у списку опинилися Водолії, Тельці, Діви, Козероги

Меню на Великдень: рецепти салатів, які варто приготувати на святковий стіл

Як в домашніх умовах приготувати різні варіанти салатів з червоною рибою, куркою, моцарелою та зеленню, щоб здивувати гостей на Великдень  

Забудьте про бабусині сукні: що одягнути на Великдень, щоб мати доречний і стильний вигляд

Український дизайнер Андре Тан продемонстрував, який одяг можна вдягнути до церкви на святкове богослужіння на честь Великодня