Лайм

Джей Ло у рожевому, Тейлор Свіфт – у паєтках: найкращі образи зірок на "Золотому глобусі-2024"

Один із найяскравіших образів був у Дженніфер Лопес

У ніч на 8 січня у Лос-Анджелесі (США) відбулася церемонія нагородження кінопремії "Золотий глобус". Серед фільмів, які здобули найбільше нагород, виявилися "Оппенгеймер", "Бідолахи" та "Анатомія падіння", а серіалами-фаворитами стали "Спадкоємці" та "Ведмідь". theLime вирішив розповісти про найбільш вишукані образи зірок на "Золотому глобусі-2024".

Читайте також: Український фільм "20 днів у Маріуполі" увійшов одразу в два шорт-листи премії "Оскар-2024".

Тейлор Свіфт

Американська співачка та автор пісень Тейлор Свіфт обрала розкішну зелену сукню на тонких бретельках від Gucci, повністю розшиту паєтками. Свій образ вона доповнила прикрасами з діамантами De Beers, а також туфлями на шпильці Christian Louboutin із зеленої шкіри в тон.

Фото: Getty Images

Ель Феннінг

Американська актриса Ель Феннінг постала на заході в образі справжньої принцеси, обравши на церемонію вручення "Золотого глобуса" вінтажну сукню без бретельок від Pierre Balmain. Атласна сукня з великим бантом на декольті була доповнена діамантовими прикрасами від Cartier та туфлями від Jimmy Choo.

Фото: Getty Images

Дженніфер Лоуренс

Актриса Дженніфер Лоуренс, відома своїми ролями у франшизних бойовиках та драмах, з'явилася у чорній сукні з глибоким декольте від всесвітньо відомого бренду Dior. Свій образ вона доповнила не менш розкішними прикрасами від Tiffany & Co.

Фото: Getty Images

Марго Роббі

Австралійська актриса і продюсер Марго Роббі, яка зіграла головну роль у гучному фільмі про Барбі, з'явилася на премії в ультрагламурній рожевій сукні з паєтками та тюльовою накидкою від Armani Prive, яка була натхнена модою "Суперзірки Барбі", розробленою для ляльки у 1977 році. Свій лук Роббі доповнила прикрасами, сережками та кільцем Lorraine Schwartz та атласними рожевими туфлями від Manolo Blahnik.

Фото: Getty Images

Читайте також: Всі обговорюють фільм "Барбі" із Марго Роббі: цікаві факти про новинку.

Джуліанна Мур

Американська актриса та письменниця Джуліанна Мур обрала для кінопремії яскраво-червону сукню-бюстьє з кишенями від Bottega Veneta. А завершували образ прикраси із жовтого золота та діамантів від Cartier.

Фото: Getty Images

Емма Стоун

Емма Стоун, яка в 2017 році стала найоплачуванішою актрисою світу і потрапила до списку 100 найвпливовіших людей на думку журналу Time, на церемонії "Золотий глобус-2024" з'явилася у напівпрозорій сукні Louis Vuitton з вишитими квітковими бутонами, а також глибоким V-подібним декольте та розрізом спереду. Свій образ вона доповнила відкритими босоніжками на високих підборах та прикрасами цього ж бренду.

Фото: Getty Images

Меріл Стріп

Меріл Стріп обрала для церемонії образ у стилі смокінгу, який складався із білої блузи з бантом, піджака та спідниці максі від Valentino. Родзинка вбрання, яка надала йому певної гламурності, - піджак і спідниця повністю розшиті паєтками. Доповнили лук коштовності Fred Leighton та босоніжки на платформі Heloise від Jimmy Choo.

Фото: Getty Images

Дженніфер Лопес

Популярна американська акторка, співачка, танцівниця, модельєр, продюсер та бізнес-вумен Дженніфер Лопес обрала рожеву сукню з відкритими плечима та декольте від Nicole + Felicia. Також вбрання доповнювала накидка з об'ємними рукавами у вигляді квіткових бутонів. Воно було створено сестрами-дизайнерами з Тайваню Ніколь та Феліцією Чанг, лейбл яких Nicole+Felicia виділяється пишними образами для весіль та особливих випадків. Також Джей Ло доповнила лук коштовностями від Boucheron, серед яких каблучка з колібрі.

Фото: Getty Images

Премію "Золотий глобус" присуджують за визначні досягнення як в американському, так і в міжнародному кіно та на телебаченні. Її щорічно вручають із 1944 року. Зазвичай захід проводиться у січні та відкриває сезон нагороджень кіноіндустрії, кульмінацією якого є вручення премії "Оскар", яка у 2024 році відбудеться 11 березня.

Цікаві новини для вас:

  1. Кінопремія "Золота Дзиґа-2023": найкращі українські фільми отримали нагороди.
  2. Зірка "Людей Ікс" Лієв Шрайбер заговорив українською і назвав Путіна "придурком".
  3. Зірка "Кінгсман" Марк Стронг допоможе Україні відбудувати зруйновані росіянами школи.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

З Вербною неділею: красиві і душевні привітання зі святом своїми словами

Як красиво своїми совами привітати близьких із Вербною неділею 28 квітня – привітання зі святом у прозі

Що не можна робити у Вербну неділю: головні заборони великого свята

Коли віряни в Україні відзначать Вербну неділю у 2024 році, що прийнято робити в цей день, а також що категорично заборонено  

Мерехтливі крашанки - цьогорічний хіт: лайфхак з червоним вином до Великодня

Як у домашніх умовах пофарбувати крашанки у солодкому вині, щоб вони блищали та переливались на святковому столі на Великдень