Лайм

54-річна Дженніфер Лопес приголомшила стрункою фігурою в розкішній нижній білизні

Артистка не боїться сміливих експериментів

Дженніфер Лопес у свої 54 роки може похвалитися стрункою фігурою та доглянутим зовнішнім виглядом. Зірка, яка раніше поділилася романтичними кадрами з весілля з Беном Аффлеком, цього разу взяла участь у сміливій фотозйомці.

Лопес знялася у рекламній фотосесії для бренду спідньої білизни Intimissimi. На опублікованих у мережі кадрах вона постала у розкішному комплекті приємного бежевого кольору, який мав ефектні вставки в зоні талії та декольте.

Читайте також: Скинула 12 кг: Анна Неплях показала чесні фото фігури до і після схуднення.

Фото: instagram.com/intimissimiofficial

Фото: instagram.com/intimissimiofficial

Завершив розкутий аутфіт халат ідентичного відтінку з атласної тканини, а також об’ємна зачіска та виразний макіяж. Результати сміливої фотосесії вже оприлюднили на Instagram- сторінці марки.

Фото: instagram.com/intimissimiofficial

Фото: instagram.com/intimissimiofficial

Дженніфер вже далеко не вперше бере участь в рекламних кампаніях цього бренду. Так, на початку вересня вона позувала у білизні чорного кольору з помітними мереживними вставками. Розпущене волосся та яскравий макіяж очей додали образу зірки трохи зухвалості.

Фото: instagram.com/intimissimiofficial

Фото: instagram.com/intimissimiofficial

Девід Кірш, тренер знаменитості, у коментарі виданню Vogue розповідав, що саме допомагає артистці мати такий приголомшливий вигляд у свої роки. За його словами, найважливішими складовими є правильний раціон, тренування та якісний відпочинок.

Читайте на тему: Українка Таню Муіньо зняла оголеного Ленні Кравіца у відвертому відео.

"Дженніфер ретельно стежить за їжею, сном і взагалі за всім у своєму житті. Спільним знаменником завжди є сон. Відпочинок і відновлення сил дуже важливі для загального самопочуття. Ми змішуємо кардіотренування, пліометрику, тренування всього тіла та нижньої частини тіла – вони дуже, дуже інтенсивні, і вона сприймає це дуже серйозно", - говорив чоловік.

Фото: instagram.com/jlo

Тим часом тренерка Лопес з харчування Трейсі Андерсон ділилася, що раціон співачки складається з великої кількості поживних речовин, а також звичайної питної води.

"Їй потрібне справді гарне паливо для всього, що вона робить. Дієта повністю органічна, і все дуже добре продумано, з балансом високоякісних білків і великою кількістю поживних речовин. Вона випиває мінімум 7 склянок води на день, уникає оброблених упакованих продуктів. Основні джерела білка - яйця, м’ясо індички, куряча грудка та яловичина, риба та горіхи. Вона також додає в їжу складні вуглеводи. Серед її улюблених страв - батат, коричневий рис, кіноа, рисовий хліб і каші", - розповідала виданню Womens Health Андерсон.

Фото: instagram.com/jlo

Нагадаємо, Дженніфер Лопес - американська акторка, співачка, танцівниця, модельєрка, продюсерка та бізнеследі. Дворазова номінантка на премію "Золотий глобус". Після повномасштабного вторгнення РФ в Україну підтримала українців та заборонила свої кліпи на території держави-агресора. Згодом після цього керівник офісу Президента України Андрій Єрмак подякував зірці за підтримку та запросив відвідати Україну.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни