Лайм

Всі обговорюють фільм "Барбі" з Марго Роббі: цікаві факти про новинку

Стрічка у прокаті з 20 липня

20 липня в український прокат вийшов фільм "Барбі" з Марго Роббі та Райаном Гослінгом у головних ролях. Стрічка Грети Гервіг стала однією з найочікуваніших літніх новинок, а інтерес глядачів задовго до прем'єри підігрівали яскравими кадрами, смішним трейлером та цікавими фактами про зйомки. Розповідаємо, що потрібно знати про "рожеву" комедію перед її переглядом.

"Барбі" – дитячий фільм?

Незважаючи на велику кількість рожевого кольору та лялькових атрибутів, фільм "Барбі" має вікове обмеження: дивитися його рекомендують із 13 років. Причина – непростий сюжет та груба лексика. "Жити в Країні Барбі - значить бути ідеальною істотою в ідеальному місці. Якщо тільки у вас не повна екзистенційна криза. Або якщо ви не Кен", - говорить опис картини.

Читайте також: Український дубляж залишиться: із законопроекту про англійську мову вилучили скандальні норми.

Про що фільм "Барбі"?

Барбі (Марго Роббі) - найпопулярніша з усіх ляльок у Барбі-ленді. Раптом вона починає переживати екзистенційну кризу і вирішує поїхати у світ людей, щоб зрозуміти себе і дізнатися про своє справжнє призначення. Її бойфренд Кен (Райан Гослінг) їде разом з нею, оскільки його власне існування без Барбі не має сенсу. Обидва відкривають для себе суворі істини реального світу і заводять нових друзів на шляху до просвітлення.

Фото: WARNER BROS.

Хто у ролях?

У "Барбі" знялися кілька великих зірок, у тому числі Марго Роббі у ролі Барбі та Райан Гослінг у ролі Кена.

Фото: instagram.com/barbie/

Також у фільм з'являється Вілл Феррелл, який зіграв генерального директора Mattel – компанії, що випускає культових ляльок. Серед інших знаменитостей, які задіяні в історії - співачка Дуа Літа, рідний брат "Капітана Америки" Скотт Еванс, комедійний актор Майкл Сера, рестлер Джон Сіна. Різні версії Барбі грають Емма Маккі, Америка Феррера, Анна Круз Кейн, Шерон Руні, Ісса Рей, Кейт Маккіннон, Нікола Кофлан, Олександра Шіпп та Ріту Арья.

Фото: WARNER BROS.

Читайте також: "Угода на випускний" та інші веселі та романтичні фільми, які варто подивитися.

Хто зняв фільм "Барбі"?

Режисером стрічки стала Грета Гервіг, яка зняла номіновані на "Оскар" фільми "Леді Птаха" та "Маленькі жінки". Сценарій для "Барбі" вона писала разом зі своїм творчим та романтичним партнером Ноєм Баумбахом, який також є визнаним режисером (його "Сімейна історія" отримала 6 номінацій на "Оскар"). Райан Госслінг зізнався, що сценарій "Барбі" - найкращий, який він коли-небудь читав.

Грета Гервіг, Марго Роббі та Клара Амфо на світовій прем'єрі фільму "Барбі" Фото: Getty Images

Які відгуки на фільм "Барбі"?

Наразі рейтинг фільму на IMDB складає 8 із 10, а кінокритики агрегатора відгуків Rotten Tomatoes дали йому 89% схвалення. "" Барбі " - це сліпуча комедія, гумор якої вміло доповнюється вибуховим сюжетом", - йдеться висновку критиків.

Раніше в прокат вийшов фільм "Русалонька". Дізнайтесь, якою вийшла нова версія культової казки.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня