Лайм

Балетки з гострим носком стали трендом 2024 року: який вигляд має модне взуття

Урізноманітніть свій гардероб навесні

Напередодні нового сезону чимало модниць вирішили переглянути свій гардероб і доповнити його новими трендовими речами. І якщо ви вже приглянули мішкуваті джинси баггі, зверніть також увагу на балетки. theLime вирішив докладніше розповісти, з чим носити це жіноче взуття у 2024 році.

Читайте також: Уггі, панами, штучне хутро: український дизайнер розповів, що носити у лютому-2024.

Балетки – це класична модель жіночого взуття із закритим носком на плоскій підошві або з маленьким стійким підбором. Такі туфлі отримали свою назву за схожість із професійним взуттям для балету.

Фото: instagram.com/nlmarilyn

Балетки було створено Сальваторе Капеціо наприкінці ХІХ століття у Нью-Йорку. У 1949 році вони потрапили на обкладинку модного журналу Vogue і набули всесвітньої популярності завдяки кіноекрану, де в них з'являлися Одрі Хепберн і Бріжит Бардо.

Фото: instagram.com/juliesfi

В цьому році на піку популярності балетки з гострим носком. Носити їх можна з джинсами та брюками, лонгслівом або водолазкою, а також довгим пальтом або тренчем.

Фото: TOTEME

Фото: THE ROW

Ще один варіант – балетки з гострим носком та ремінцем на щиколотці. Така модель також може бути з відкритою п'ятою – для тепліших весняних днів. Поєднуйте їх зі спідницями міді, блузами та жакетами.

Фото: VAGABOND SHOEMAKERS

Фото: CHARLES & KEITH

Читайте також: Стиліст показала, як не треба носити модні джогери: це псує пропорції фігури.

Для створення стильного образу пригляньте червоні лаковані балетки з гострим носком. Таке взуття доповнить святковий лук або стане яскравим акцентом у повсякденному образі.

Фото: H&M

Для створення жіночного та елегантного образу пригляньте замшеві балетки з гострим носком та відкритою п'ятою. Носити їх можна зі вкороченими брюками та джинсами або ж зі спідницями та сукнями.

Фото: GUCCI

Ще один стильний варіант на весну та літо – балетки-мюлі без задника. Таке взуття доповнить стильний образ із темно-синіми джинсами та светром у смужку.

Фото: MANOLO BLAHNIK

Також на піку популярності взуття та одяг кольору металік. Тому гардероб можна доповнити такими балетками зі шкіри чи екошкіри. Носити їх можна з джинсами та короткими куртками, а доповнить лук невелика сумка крос-боді.

Фото: JIGSAW

На весну можна придивитись кілька варіантів світлих балеток з гострим носком. Поєднувати їх можна як із джинсами, так і з діловими костюмами та ошатними сукнями. Доповніть лук правильними аксесуарами та сумкою.

Фото: MALONE SOULIERS

Фото: ME+EM

Цікаві новини для вас:

  1. Ефект оптичної ілюзії: стилістка підказала модні прийоми, які допоможуть виглядати стрункіше.
  2. Широкі ремені стали трендом 2024: з чим носити цей помітний аксесуар.
  3. Мають бути у кожної жінки: стилісти назвали шість речей, які ніколи не вийдуть із моди.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Навіть коли оточені людьми: які знаки Зодіаку завжди почуваються самотніми

Які знаки Зодіаку відчувають себе самотніми та чому, розповіли фахівці - у списку опинилися Водолії, Тельці, Діви, Козероги

Меню на Великдень: рецепти салатів, які варто приготувати на святковий стіл

Як в домашніх умовах приготувати різні варіанти салатів з червоною рибою, куркою, моцарелою та зеленню, щоб здивувати гостей на Великдень  

Забудьте про бабусині сукні: що одягнути на Великдень, щоб мати доречний і стильний вигляд

Український дизайнер Андре Тан продемонстрував, який одяг можна вдягнути до церкви на святкове богослужіння на честь Великодня