Лайм

Чоботи-слоучі та зручні балетки: який вигляд має наймодніше взуття 2024 року

Час продумувати взуттєвий гардероб на весну

З кожним новим роком з'являються нові модні тренди та взуттєві новинки. Також можуть мати продовження знайомі тенденції, які встигли полюбитися багатьом. У 2024 році в моді як наші улюблені туфлі-балетки і чоботи-слоучі, так й свіжі стилі, які лише виходять на модну арену.

Чоботи-слоучі

Минули часи облягаючих ботильйонів-шкарпеток, які ледве можна натягнути на кісточку. Цьогоріч набирають популярності чоботи-слоучі, які вже були у гардеробах у 2022 році. Цей тренд можна носити по-різному, що дає безмежні можливості щодо стилізації. Носіть їх з мішкуватими джинсами, щоб скласти негабаритний образ, або в парі з колготками та сукнею-світером для створення затишного дуету.

Читайте також: Пальто і куртки на весну: які фасони будуть наймоднішими у 2024 році.

Фото: pinterest.com

Взуття на маленькому каблуку "рюмочка"

Модний каблук "рюмочка", або kitten heel отримав нове дихання завдяки оновленим силуетам у різних кольорах і матеріалах. Цей ледь помітний каблук захопив подіуми і тепер набирає популярності серед поціновувачів моди.

Фото: pinterest.com

Лакове взуття

Глянцеві туфлі з лакованої шкіри переживають друге народження у 2024 році. Блискуче взуття миттєво піднімає будь-який образ і прикрашає навіть звичайнісінькі, повсякденні ансамблі.

Фото: pinterest.com

Лофери

Якщо кілька сезонів тому ви купилися на вірусні лофери, не засмучуйтесь: вони, як і раніше, в моді і є головним трендом цього року. Це весняне жіноче взуття 2024 пропонує більш суворі силуети та більш масивні підошви. Ще один важливий нюанс: чим більше пряжок, тим модніше.

Читайте також: Андре Тан показав, як поєднувати наймодніші кольори одягу у 2024 році: фото.

Фото: pinterest.com

Балетки

Наша одержимість балетками продовжується і у 2024 році. Це ностальгічне та шикарне взуття поєднується практично з усім, і деякі відомі бренди зробили його новим, додавши сліпучі деталі та приголомшливі прикраси.

Фото: instagram.com/mansurgavriel

Мінімалістичні білі кросівки

Настав час змінити свої громіздкі кросівки на мінімалістичну пару. Один з головних трендів весни та літа 2024 року – суто білі кросівки без жодних наворотів.

Фото: instagram.com/allbirds

Раніше стилістка назвала фасон штанів, які стали великим трендом 2024 року: фото.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Навіть коли оточені людьми: які знаки Зодіаку завжди почуваються самотніми

Які знаки Зодіаку відчувають себе самотніми та чому, розповіли фахівці - у списку опинилися Водолії, Тельці, Діви, Козероги

Меню на Великдень: рецепти салатів, які варто приготувати на святковий стіл

Як в домашніх умовах приготувати різні варіанти салатів з червоною рибою, куркою, моцарелою та зеленню, щоб здивувати гостей на Великдень  

Забудьте про бабусині сукні: що одягнути на Великдень, щоб мати доречний і стильний вигляд

Український дизайнер Андре Тан продемонстрував, який одяг можна вдягнути до церкви на святкове богослужіння на честь Великодня