Лайм

Блогерка показала трендову модель чобіт, від якої в захваті модниці в усьому світі: фото

Чоботи з гетрами підкреслять стильний образ

Напередодні нового сезону одні модниці підшукують варіанти модного взуття на весну, а інші ще не поспішають ховати на верхню полицю гардероба улюблені черевики і чоботи. theLime вирішив розповісти про трендову модель чобіт з гетрами, яка останнім часом завойовує серця дівчат у всьому світі.

Читайте також: Які жіночі кросівки будуть наймоднішими навесні та влітку 2024 року: фото.

Так, популярна українська блогерка з Мукачева Олександра Чорій, яка на своїй сторінці в соцмережі Instagram розповідає про здоровий спосіб життя, здоров'я, моду, красу, естетику та стиль, а також про будні молодої мами, продемонструвала лук із трендовим взуттям – чоботями на високих підборах із широкою халявою, що нагадує гетри.

"Жодна пара взуття не зробить вас щасливою, говорили вони", – підписала Чорій фото, основний акцент якого було зроблено саме на чоботях.

Фото: instagram.com/s.chorij

Варто зазначити, що таку модель жіночого взуття люксовий бренд GIABORGHINI у 2023 році випустив у колаборації з британською супермоделлю, відомою як одна з "ангелів" Victoria's Secret, Роузі Гантінгтон-Вайтлі. На офіційній сторінці компанії в Instagram такі чоботи називаються "ROSIE 31 Knee-High Boot".

Фото: instagram.com/giaborghini

Роузі Гантінгтон-Вайтлі вважає за краще носити чоботи з гетрами з щільними колготками і сукнею-футляром з високим горлом і накладними кишенями. Свій образ вона доповнила чорною сумкою та сонцезахисними окулярами, отримавши total black look.

Фото: instagram.com/rosiehw

Читайте також: Чоботи-слоучі та зручні балетки: як виглядає модне взуття 2024 року.

Багато інфлюенсерів підхопили цей модний тренд і тепер демонструють різні луки з такими чоботами. Найчастіше цю модель взуття поєднують зі спідницями та сукнями у довжині міні та напівпрозорими колготками, щоб зробити акцент на такому взутті та підкреслити стрункі ноги. Зверху можна накинути довге пальто в тон до взуття.

Фото: instagram.com/giaborghini

Фото: instagram.com/giaborghini

Стильним буде поєднання з білою сукнею-сорочкою та масивним шкіряним піджаком. А якщо ви любите взуття нестандартного кольору, пригляньте сірий варіант у замші.

Фото: instagram.com/giaborghini

Фото: instagram.com/alinaboi

Варто зазначити, що схожу модель стали випускати бренди мас-маркету Zara, Pull & Bear, Bershka тощо. Крім суконь і спідниць міні чоботи з гетрами можна поєднувати з легінсами або лосинами, а також з джинсами скіні. Верх можна підібрати більш масивний: це можуть бути пальта, піджаки, бомбери оверсайз або светри.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Цікаві новини для вас:

  1. Стилістка назвала фасон штанів, які стали великим трендом 2024 року: фото.
  2. Що носити весною замість джинсів: новий тренд підкорює серця модниць у 2024 році.
  3. Які куртки носити весною 2024 року: сучасні тренди, які підкорюють модниць.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Меню на Великдень: рецепти салатів, які варто приготувати на святковий стіл

Як в домашніх умовах приготувати різні варіанти салатів з червоною рибою, куркою, моцарелою та зеленню, щоб здивувати гостей на Великдень  

Забудьте про бабусині сукні: що одягнути на Великдень, щоб мати доречний і стильний вигляд

Український дизайнер Андре Тан продемонстрував, який одяг можна вдягнути до церкви на святкове богослужіння на честь Великодня

Рецепт для тих, хто не хоче возитися з тістом: як готувати паску в хлібопічці

Як приготувати швидку паску на Великдень-2024 без замішування тіста - простий спосіб у хлібопічці