Лайм

Легінси зі штрипками повернулися в моду у 2024 році: з чим носити цей фасон навесні

Добірка весняних образів для натхнення

Легінси зі штрипками увійшли у тренди весни 2024 року. Вони повернулися в моду з минулого й стали улюбленою річчю у сучасному гардеробі модниць у всьому світі. Аби в цьому переконатися, достатньо заглянути в соціальні мережі streetstyle-зірок і fashion-блогерів.

Штрипки – це петлі, які фіксують штанини на стопах і не дають їм задиратися. Легінси зі штрипками мали велику популярність у 90-ті роки. Потім цей фасон з'явився на подіумах у 2022 році, а у 2024-му став справжнім фешн-хітом.

Читайте також: Стиль 50-х і балетки з гострим носком: який вигляд мають наймодніші туфлі 2024 року.

Фото: pinterest.com

Популярність цієї моделі легко пояснюється: вона підкреслює фігуру і дозволяє створити масу розслаблених образів. Легінси жіночі 2024 можна носити з будь-якими речами, які є у вашому гардеробі: світшотами і светрами, сорочками і блузами, жакетами, піджаками і блейзерами.

Фото: pinterest.com

Британська супермодель Розі Хантінгтон-Уайтлі, яку називають сучасною іконою стилю, показала вдале поєднання легінсів зі штрипками з оверсайз-блейзером з широкими плечима.

Фото: instagram.com/rosiehw

У цьому стильному образі том-модель зіграла на контрастах, а жіночність підкреслила гостроносими човниками на високих підборах.

Читайте також: "Куртка діда" і відкриті плечі: стилістка показала трендові речі на весну-2024.

Фото: instagram.com/rosiehw

Носити легінси зі штрипками можна не лише із взуттям на підборах. Цю культову модель можна доповнити лоферами, кросівками, кедами, брогами та балетками, які повернулися у моду цього сезону.

Фото: pinterest.com

Головне дотримуватися модного правила: обтислий низ має бути доповнений об'ємним верхом. Самі штрипки можна сховати у взуття або випустити назовні, щоб точно не залишитись непоміченою.

Фото: pinterest.com

Що стосується поєднання з верхнім одягом, то тут також безліч стилізацій: від трендових пальто фасону оверсайз та укорочених об'ємних моделей, до вільних стьобаних курток та широких косух.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Дізнайтеся також, як одягатися у стилі леді, який став трендом 2024 року.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Навіть коли оточені людьми: які знаки Зодіаку завжди почуваються самотніми

Які знаки Зодіаку відчувають себе самотніми та чому, розповіли фахівці - у списку опинилися Водолії, Тельці, Діви, Козероги

Меню на Великдень: рецепти салатів, які варто приготувати на святковий стіл

Як в домашніх умовах приготувати різні варіанти салатів з червоною рибою, куркою, моцарелою та зеленню, щоб здивувати гостей на Великдень  

Забудьте про бабусині сукні: що одягнути на Великдень, щоб мати доречний і стильний вигляд

Український дизайнер Андре Тан продемонстрував, який одяг можна вдягнути до церкви на святкове богослужіння на честь Великодня