Лайм

Незвичайний тренд 2024 року: стилістка показала, як модниці прикрашають свої сумки

Модний прийом, який приверне увагу

Жіноча сумка виконує не лише практичну функцію, але й виступає модним аксесуаром, який здатний завершити образ будь-якого стилю. У 2024 році аксесуари знадобляться й самим сумкам. У світі моди набирає популярності цікавий тренд - обвіс шоперів, багетів, крос-боді та інших моделей. Модниці обвішують сумки прикрасами, шпильками, шнурками та іншими дрібничками.

Стилістка Яна Платонова на своїй сторінці в Instagram показала, чим можна стильно прикрасити сумку, щоб приміряти цей іронічно-інфантильний прийом, який надає образу несерйозності й навіть стьобу. А надихнутися запропонувала весняними показами бренду Miu Miu.

Читайте також: "Куртка діда" і відкриті плечі: стилістка показала трендові речі на весну-2024.

Фото: instagram.com/styleguide.ua

Шийні прикраси

Підвіски, кулони ланцюжки, намисто - все це може бути аксесуаром для сумки. Стилістка каже, що тюнінгувати сумки можна всім, що ми вішаємо собі на шию.

Фото: instagram.com/styleguide.ua

Брелок

Брелоки на сумці також допоможуть виразити свій індивідуальний стиль. Це може бути один брелок або ціла зв'язка прикрас. Можна вибрати прикрасу у вигляді будь-якої фігурки і додати інші елементи декору, які підкаже ваша фантазія.

Фото: instagram.com/styleguide.ua

Ключниця

Футляр для зберігання ключів – цікавий аксесуар для вашої сумки. Ключниця може мати різні форми та розміри і бути виконана з різних матеріалів.

Фото: instagram.com/styleguide.ua

Карабін і підвісом

Ще одна стильна ідея для тюнінгу сумки – карабін з підвісом. Його зручно закріпити на ручках із металевими кріпленнями та додати до нього цікавий декор.

Читайте також: Широкі ремені стали трендом 2024: з чим носити цей помітний аксесуар.

Фото: instagram.com/styleguide.ua

Шнурки

Для обвісу сумок вибирайте різнокольорові шнурки, які звертатимуть на себе увагу. З таким аксесуаром ви точно не залишитеся непоміченими.

Фото: instagram.com/styleguide.ua

Бантики та шпильки для волосся

Аксесуари для волосся стануть кумедною прикрасою вашої сумки. Крабики, резинки, шпильки, стрічки, банти - все це модниці використовують для тюнінгу.

Фото: instagram.com/styleguide.ua

Фото: instagram.com/styleguide.ua

Фото: instagram.com/styleguide.ua

Фото: instagram.com/styleguide.ua

Раніше стилістка показала, як не треба носити модні джоггери: це псує пропорції фігури.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Навіть коли оточені людьми: які знаки Зодіаку завжди почуваються самотніми

Які знаки Зодіаку відчувають себе самотніми та чому, розповіли фахівці - у списку опинилися Водолії, Тельці, Діви, Козероги

Меню на Великдень: рецепти салатів, які варто приготувати на святковий стіл

Як в домашніх умовах приготувати різні варіанти салатів з червоною рибою, куркою, моцарелою та зеленню, щоб здивувати гостей на Великдень  

Забудьте про бабусині сукні: що одягнути на Великдень, щоб мати доречний і стильний вигляд

Український дизайнер Андре Тан продемонстрував, який одяг можна вдягнути до церкви на святкове богослужіння на честь Великодня