Лайм

Шкіряні куртки – тренд весни 2024 року: які фасони вважають наймоднішими

Такий верхній одяг має бути в гардеробі кожної модниці

Незважаючи на те, що погода поки що не балує теплом, багато модниць уже зайнялися підбором стильних луків на весну. І якщо ви вже приглянули одяг зі спущеними плечима, зверніть увагу також на мотоциклетні куртки оверсайз зі штучної чи натуральної шкіри. theLime зробив для вас добірку з актуальними моделями.

Читайте також: Легінси зі штрипками повернулися в моду в 2024 році: з чим носити цей фасон навесні.

У гардеробі кожної модниці точно можна знайти косуху – коротку шкіряну куртку зі звуженою талією та блискавкою навскіс. Однак зараз на піку популярності модель оверсайз зі штучної чи натуральної шкіри, що нагадує спеціальну мотоциклетну куртку для їзди на байку.

Фото: instagram.com/rosiehw

Цей фасон на сторінках у соцмережах продемонстрували багато трендсеттерів. Так, британська супермодель, відома як одна з "ангелів" Victoria's Secret, Роузі Хантінгтон-Уайтлі носить таку куртку з класичними чорними брюками та бежевим лонгслівом. Свій образ вона доповнила шкіряним клатчем та туфлями-човниками на високих підборах.

Фото: instagram.com/rosiehw

Інша знаменитість – американська модель Хейлі Бібер, яка є представницею голлівудської династії, молодшою дочкою актора Стівена Болдуїна, а також дружиною співака Джастіна Бібера – також продемонструвала у Instagram цей тренд.

Фото: instagram.com/haileybieber

Хейлі Бібер показала, що шкіряну куртку оверсайз можна носити як зі спідницями, так і джинсами. Для першого total black look вона вибрала ультракоротку спідницю, топ, трендові балетки, а також невелику сумку-багет.

Фото: instagram.com/haileybieber

Другий образ Хейлі складався з блакитних джинсів прямого крою, білого топу, а також балеток з акцентними деталями та чорною сумкою. Зверху вона одягла масивну мотоциклетну куртку та завершила образ сонцезахисними окулярами.

Фото: instagram.com/haileybieber

Читайте також: "Куртка діда" та відкриті плечі: стилістка показала трендові речі на весну-2024.

Зазначимо, що шкіряна куртка – це мастхев на перехідний сезон між зимою, весною та літом. Носити її можна зі светром чи гольфом-водолазкою, спідницею міні та високими чоботями.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Також на піку популярності шкіряна куртка-піджак. З нею добре поєднується як офісний одяг, так і джинси та короткі спідниці. Взуття можна підібрати як на низькому ходу, так і на підборах.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Ще один варіант на весну – укорочена куртка зі шкіри. З нею поєднуються як широкі штани та джинси, так і спідниці чи сукні будь-якої довжини. Доповнити образ можна сумкою крос-боді через плече.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Цікаві новини для вас:

  1. Як почистити шкіряну куртку, щоб вона виглядала новою: практичні поради.
  2. Однотонний манікюр - елегантний тренд весни 2024 року: які кольори вибрати.
  3. Сірий, блакитний, зелена шавлія: як виглядають наймодніші кольори весни.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Чи можна пекти паски у Страсну п'ятницю: народні традиції і що говорить церква

Чому паски можна пекти у Страсну п'ятницю, яка у 2024 році випадає на 3 травня, а також що ще обов'язково потрібно зробити в цей день

Навіть коли оточені людьми: які знаки Зодіаку завжди почуваються самотніми

Які знаки Зодіаку відчувають себе самотніми та чому, розповіли фахівці - у списку опинилися Водолії, Тельці, Діви, Козероги

Меню на Великдень: рецепти салатів, які варто приготувати на святковий стіл

Як в домашніх умовах приготувати різні варіанти салатів з червоною рибою, куркою, моцарелою та зеленню, щоб здивувати гостей на Великдень