Лайм

Сучасні ідеї тигрового манікюру, який став трендом весни 2024 року: фото

Надихніться модними роботами майстрів

Якщо бажаєте розбавити однотонне покриття та поекспериментувати, спробуйте тигровий манікюр - абсолютний тренд цієї весни. Далі розповімо про кілька ідей, на які варто звернути увагу.

Читайте також: Нігті мигдаль – тренд весни 2024 року: добірка фото модного манікюру.

Чорний тигровий

Якщо ви прихильниця лаконічності, попросіть майстра поєднати два тони: блідо-рожевий та чорний. Можна зробити дизайн "тигра" на кількох пальчиках, а також додати френч та однотонне покриття, чи зробити на ваш розсуд.

Фото: instagram.com/natalia_holovneva

Тигровий френч

Це ще один варіант, який підійде для багатьох випадків. Оберіть насичену молочну базу або ж, навпаки, щось ближче до тілесного, і попросіть майстра виконати френч у вигляді тигрового дизайну.

Фото: instagram.com/natasha_manicure_radyvyliv2

Пастельні мотиви

Коли навіть у цьому випадку ви не бажаєте відходити далеко від лаконічності та елегантності, оберіть колір як зазвичай, та виділіть один пальчик за допомогою стриманого малюнку. Кілька із таких варіантів можете побачити на сторінці нижче:

Фото: instagram.com/nail_julia_vokhmianina

Фото: instagram.com/yanails_beauty_time

Читайте на тему: Ліндсі Лохан показала елегантний тренд манікюру, який підкорює модниць в усьому світі: фото.

Чорно-білий тигровий

Це той випадок, коли хочеться одночасно і чогось яскравого, і чогось стриманого. Оберіть молочний, пастельний або інший базовий колір та виділіть кілька нігтиків асиметричним тигровим дизайном. Особливо вишукано таке покриття буде виглядати на довгих нігтях форми чіткий квадрат.

Фото: instagram.com/natalia_holovneva

Тигровий блакитний

Якщо хочете відійти подалі від класичного чорного, коричневого та білого поєднань, спробуйте щось зовсім інше. Наприклад, попросіть майстра нанести тигровий принт на блакитний чи інший несподіваний колір. Виділіть деякі фрагменти з додаванням чорної або металічної фарби для малювання.

Фото: instagram.com/trafimkanail

Різноманітний тигровий принт

Також спробуйте зробити малюнки різного розміру та розташування. Один із таких варіантів покриття дивіться далі на сторінці:

Фото: pinterest

Яскравий тигровий

Як і у випадку з блакитним, манікюр можна зробити із використанням матового синього. Розбавити покриття можна за допомогою дизайну із золотистою фольгою чи фарбою.

Фото: pinterest

Читайте на нашому сайті: Сірий, блакитний, зелена шавлія: який вигляд мають наймодніші кольори весни.

Тигрові малюнки

Якщо ж ви обожнюєте неординарні ідеї і не хочете зупинятися на чомусь класичному, придивіться до наступного можливого асиметричного дизайну. Попросіть майстра зробити ті дизайни, які будуть вам до вподоби.

Фото: pinterest

Молочний тигровий

Також розбавити покриття можна за допомогою несподіваних колірних поєднань: зробіть класичний френч і додайте лаконічний дизайн по всьому білому покриттю. Таким чином у вас вийде малюнок, який нагадуватиме тигровий принт.

Фото: pinterest

Некласичний френч

Окрім класичного французького покриття, можна також зробити френч на одну сторону. Як саме це виконується та який варіант дизайну можна обрати, показано на одному зі знімків далі:

Фото: pinterest

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Чистий четвер 2024: що не можна робити в цей день, традиції і обряди

Що можна, а що не можна робити у Чистий четвер 2 травня - традиції, обряди та заборони церковного свята Страсного тижня перед Великоднем

Має особливу силу: що таке четвергова сіль і як правильно її готувати

Як у домашніх умовах зробити четвергову сіль у Чистий четвер перед Великоднем, а також для чого її можна використовувати

Як захистити буряки і моркву від шкідників: натуральний засіб відлякує довгоносика і мурах

У травні на буряках може з'явитися довгоносик - чим обробити грядки, щоб відлякати шкідників, прогнати мурах з городу