Лайм

Який манікюр зараз в тренді: новинки весни для різної довжини і форми нігтів

Придивіться дизайн, який ви ще не робили

Весна у багатьох асоціюється з відродженням, зміною іміджу та експериментами з красою та стилем. І якщо ви вже робили трендовий тигровий манікюр, на цей раз пригляньте нові дизайни. theLime зробив для вас добірку з актуальними нейл-артами весни 2024 року.

Читайте також: Однотонний манікюр - елегантний тренд весни 2024: які кольори вибрати.

Місячний манікюр

Місячний манікюр – один із базових варіантів дизайну, основу нігтя (її часто називають просто лункою) виділяють іншим кольором або залишають незафарбованою. Такий дизайн ще називають френчем навпаки вони відрізняються тим, що місячний виділяє не кінчик нігтя, а півмісяць у його основі.

Фото: pinterest.com

Місячний манікюр буде гарно виглядати як у нюдових відтінках, так і в яскравих, наприклад, в яскраво-червоному або бордовому. Лунку нігтя додатково можна прикрасити гель-лаком з блискітками такий нейл-арт виглядатиме святково. Підійде він для нігтів різної форми та довжини.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Французький манікюр на короткі нігті

Класичний французький манікюр – один із найпоширеніших і найпопулярніших видів нейл-арту. Він виглядає так: нігтьову пластину покривають неяскравим бежевим або пастельно-рожевим тоном лаку, а на кінчик нігтя за формою півмісяця наносять білий колір.

Фото: pinterest.com

У 2024 році у тренді різні варіації французького манікюру: мікрофренч, кольоровий френч, викладний френч та інші. Навіть якщо у вас короткі нігті, такий дизайн здатний надати образу вишуканості та елегантності.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Манікюр блакитного кольору

М'який синій відтінок можна було побачити на показах нових колекцій світових брендів – такі речі найкраще поєднуються з м'якими кремовими відтінками та срібними аксесуарами. Тому радимо придивитися на весну одяг небесно-блакитного кольору, а також доповнити його блакитним манікюром.

Фото: pinterest.com

Блакитний манікюр уже називають одним із головних трендів весни 2024 року. Вибирайте світлий відтінок гель-лаку, який нагадуватиме ясне небо чи морську блакитність. Такий нейл-арт гарно виглядатиме на нігтях будь-якої довжини і форми, а доповнити його можна квітковими елементами, втиркою або дизайном перепелине яйце.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Леопардові нігті

Леопардовий манікюр це один з найбільш популярних і відомих дизайнів. Він включає яскравий і сміливий леопардовий принт, який може бути виконаний в різних колірних варіаціях. Його можна зробити за допомогою стемпінгу або ж намалювати від руки.

Фото: pinterest.com

Багато модниць вважають такий принт вульгарним, однак у 2024 році він у трендах. Такий дизайн можна зробити як на всіх нігтях, так і на одному чи двох.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Читайте також: Нігті мигдаль – тренд весни 2024 року: добірка фото модного манікюру.

Бузковий манікюр

У сезон цвітіння бузку саме час прикрасити свої нігті ніжним пастельним відтінком. Бузковий колір гель-лаку красиво виглядатиме як на коротких, так і на довгих нігтях різної форми. Якщо ви не любите надмірностей, зробіть однотонне покриття. Або один ніготь можна урізноманітнити стемпінгом, дизайном з втиркою, щоб отримати хамелеоновий манікюр або, як його ще називають, хромовані нігті.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Манікюр з квітами

Ще один безпрограшний варіант на весну – манікюр із квітами. Це може бути однотонне нюдове покриття з наклейками з квітковими або листяними мотивами, які також вважаються трендом цього сезону.

Фото: pinterest.com

На довгих нігтях можна зробити французький манікюр із квітами, наприклад, ромашками. Або ж вигадати незвичний дизайн з мазками різного відтінку і доповнити його візерунками квітів контрастного кольору.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Червоний манікюр із золотом

Також у моді вічна класика – червоний відтінок гель-лаку. Такий манікюр гарно виглядатиме як на коротких, так і на довгих нігтях різної форми. А щоб урізноманітнити однотонне покриття, пригляньте дизайни із золотистими елементами.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

  • Читайте також на theLime про ромашки на нігтях – весняний тренд манікюру, який відразу покращує настрій.

Цікаві новини для вас:

  1. Ліндсі Лохан показала елегантний тренд манікюру, який підкорює модниць у всьому світі: фото.
  2. Шкіряні куртки – тренд весни 2024 року: які фасони вважають наймоднішими.
  3. Спущені плечі – великий тренд весни 2024 року: з чим носити такий одяг.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Якщо не встигли спекти паску: найпростіший рецепт крафіна, який можна приготувати до свята

Як у домашніх умовах приготувати незвичайну паску-крафін на дріжджовому тісті, щоб здивувати гостей та побалувати близьких на Великдень 

Чи можна пекти паски у Страсну п'ятницю: народні традиції і що говорить церква

Чому паски можна пекти у Страсну п'ятницю, яка у 2024 році випадає на 3 травня, а також що ще обов'язково потрібно зробити в цей день

Навіть коли оточені людьми: які знаки Зодіаку завжди почуваються самотніми

Які знаки Зодіаку відчувають себе самотніми та чому, розповіли фахівці - у списку опинилися Водолії, Тельці, Діви, Козероги