Лайм

Тренди весни-2024: які кольори манікюру набирають популярності серед модниць

Виберіть один із пастельних відтінків

Навесні як ніколи хочеться урізноманітнити сірі будні та підняти собі настрій будь-яким способом. Тим паче, що для багатьох дівчат манікюр – це спосіб відволіктися від щоденної рутини, робочих завдань та депресивних думок, що особливо актуально під час війни. І якщо ви вже робили небесно-блакитний манікюр, пригляньте й інші варіанти на весну. theLime вирішив розповісти про трендові відтінки.

Читайте також: Один з головних трендів манікюру був популярним у модниць ще 100 років тому: фото.

Щоб прикрасити сірі та одноманітні будні, можна приглянути манікюр у пастельних відтінках. Приглушені та бліді тони набагато рідше конфліктуватимуть з одягом, взуттям та аксесуарами, які ви носите, ніж, скажімо, неонові чи сміливі відтінки. Крім того, вони підходять для будь-якого дизайну нігтів. Можна зробити сотні трендових варіантів: від омбре на кожній руці до французьких пастельних кінчиків або графічних малюнків з колірними блоками.

Вершково-жовтий колір

Якщо ви любите нейтральні відтінки, зверніть увагу на жовтий колір. Вершкові, молочно-жовті тони універсальні та миттєво оживлять нейтральне вбрання і при цьому не виглядатимуть надто яскравими та сміливими.

Фото: instagram.com/thatsaleaf

Фото: pinterest.com

Ліловий колір

Також навесні 2024 року в тренді в приглушені фіолетові відтінки ліловий і бузковий. Можна зробити таке покриття на всіх нігтях або використовувати такий колір для акцентного нігтя з дизайном.

Фото: instagram.com/amaka.hamelijnck

Фото: pinterest.com

Зелений відтінок під назвою "матча"

Напевно, наймодніший відтінок зеленого – "матча" – свіжа альтернатива традиційно м'ятним пастельним тонам. Він гарно виглядатиме як на коротких, так і на довгих нігтях різної форми.

Фото: instagram.com/harrietwestmoreland

Фото: pinterest.com

Читайте також: Модниці у всьому світі все частіше вибирають рожевий манікюр: трендові варіанти виконання.

Абрикосовий відтінок

Яскраві помаранчеві та коралові відтінки актуальні, як правило, влітку, а ніжні абрикосові та приглушені персикові відтінки ідеально підходять для весни. З ним можна зробити однотонний манікюр або урізноманітнити його стемпінгом, втиркою або будь-яким іншим дизайном.

Фото: instagram.com/themaniclub

Фото: pinterest.com

Небесно-блакитний

У тренді саме небесно-блакитний відтінок гель-лаку, який нагадуватиме ясне небо чи морську блакитність і підніматиме вам настрій. Такий манікюр гарно виглядатиме на нігтях будь-якої довжини і форми, а також із різними дизайнами.

Фото: instagram.com/themaniclub

Фото: pinterest.com

Блідо-рожевий відтінок

Весна у багатьох модниць асоціюється з ніжністю, любов'ю та красою. Підкреслити ці почуття можна навіть за допомогою рожевого манікюру, який виглядає максимально природно. Наприклад, можна вибрати однотонний манікюр – для цього покрийте нігті ніжно-рожевим гель-лаком, або зробити оригінальний французький манікюр з рожевим кінчиком.

Фото: instagram.com/paragonnails

Фото: pinterest.com

Цікаві новини для вас:

  1. Ромашки на нігтях – весняний тренд манікюру, який одразу покращує настрій: фото.
  2. Ліндсі Лохан показала елегантний манікюрний тренд, який підкорює модниць у всьому світі: фото.
  3. Нігті мигдаль – тренд весни 2024 року: добірка фото модного манікюру.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Скрізь досягнуть успіху: знаки Зодіаку, які можуть працювати будь-де

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які досягнуть успіху в будь-якій сфері - Близнюки, Діви, Стрільці, Риби можуть працювати будь-де

Дріжджі не потрібні: рецепт паски на заквасці, яка вийде ніжною і запашною

Як у домашніх умовах приготувати ароматну паску на заквасці, щоб побалувати близьких та здивувати своїх гостей на Великдень

Картопляні лушпайки – чудове добриво для смородини: як і коли його використовувати

Які корисні речовини містить у собі картопляне лушпиння, а також як його можна використовувати для удобрення кущів смородини