Лайм

Стилісти назвали фасони джинсів, які виглядають старомодно у 2024 році

Перевірте свій гардероб

Як відомо, модні тенденції мають певну циклічність і те, що носили 20, 30 або навіть 40 років тому, згодом знову стає популярним, а попередні тренди виходять із моди. І якщо ви знаєте, які джинси актуальні навесні 2024 року, зверніть увагу на моделі, які виглядають старомодно. theLime докладніше розповідає, чому їх варто прибрати на верхню полицю шафи.

Читайте також: Стилістка показала наймодніші джинси на весну: які фасони вибрати у 2024 році.

Скінні

Декілька років тому в гардеробі кожної модниці можна було знайти одні або навіть кілька варіантів джинсів скінні вузьких брюк із деніма, що щільно прилягають, з застібкою, бічними швами і кишенями. Однак у 2024 році такий фасон, а також укорочені скінні вийшли з моди, і необхідно вибрати прямі джинси або широкі.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Джинси із завищеною талією

Джеффрі Ампратвум, експерт зі стилю та професор Технологічного інституту моди в Нью-Йорку, у коментарі виданню Best Life зазначив, що джинси з надто завищеною талією можуть зробити вас старшими. Вони порушують природні пропорції та роблять образ більш неохайним.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Джинси-бойфренди

Джинси-бойфренди трохи вільніші, ніж джинси скінні, і створюють невимушений стиль. Однак Йєнія Ернандес Фонсека, стилістка, експертка з розкішної моди та авторка журналу Margo Paige, вважає, що такий фасон пасує лише деяким модницям.

"Давайте подивимося правді у вічі. Дуже небагато людей добре виглядали в джинсах-бойфрендах", розповіла вона Best Life. Альтернатива 2024 року татові джинси. Їх невимушений силует і зручна посадка ідеально контрастують з більш зібраним верхом, наприклад, твідовим або шкіряним піджаком.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Читайте також: Як виглядають наймодніші джинси 2024 року: один колір став найпопулярнішим.

Джинси з декором та прикрасами

Також вийшли з моди різні варіанти штанів з різними латками, бахромою, декоративними блискавками, камінням та стразами, малюнками та аплікаціями.

"Надмірно прикрашені джинси старять людей не по роках. Подумайте про яскраві деталі, такі як контрастні ефекти, наприклад, кислотні або мармурові потертості, розрізи та розриви, а також ефектні шви та прикраси зі стразів", каже Фонсека.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Капрі

Штани-капрі це короткі штани, довжиною приблизно до середини гомілки. Капрі вважалися модними у 1950-х та 1960-х роках, а потім були на піку популярності на початку 2000-х. Торік капрі знову повернулися у тренди, проте коли справа стосується стилю, важливий контекст: капрі створюють інший образ на 19-річній моделі, ніж на комусь у віці 60 років. Тому Джеффрі Ампратвум вважає, що джинсів-капрі краще уникати.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Джинси з дірками чи потертостями

Такі джинси – ознака несмаку, тому краще відкласти їх подалі. У 2024 році в тренді простота та однотонний денім це робить річ універсальною та дозволяє експериментувати з образами.

"Трохи потертостей тут і там – це весело, але надто потерті джинси дуже відволікають. Вибирайте гарну складку, защип або виїмку, щоб створити більш зібраний образ у 2024 році", – зазначила Фонсека.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Цікаві новини для вас:

  1. Вони додають віку: стилісти назвали 5 кольорів, яких варто уникати жінкам після 50 років.
  2. Леся Нікітюк показала, який вигляд має наймодніше взуття на весну та літо 2024 року: фото.
  3. Які кросівки будуть наймоднішими у 2024 році: у тренді ретро та яскраві кольори.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Принесе фінансові можливості: яким знакам Зодіаку пощастить з грошима у травні

Овнів, Козерогів та Близнюків чекає фінансовий успіх у травні - астрологи поділилися прогнозом для цих знаків Зодіаку

Щоб паска на Великдень вдалася: секрети ідеальної випічки від Лілії Цвіт

Через якісь помилки та поширені причини не піднімається тісто на паску, а випічка тріскається, западає всередину або підгоряє  

Якщо набридли джинси: який вигляд мають наймодніші штани сезону

Які фасони жіночих штанів приглянути на весняний сезон, а також з чим їх поєднувати, щоб виглядати стильно та виділятися з натовпу