Лайм

Джинси-труби залишаються великим трендом весни 2024 року: з чим їх носити

Джинси – найпопулярніша річ жіночого гардеробу, яку полюбляють за те, що вони дають змогу створити багато різних образів. Вони ніколи не виходять із моди, змінюються лише моделі та фасони залежно від сезону. І якщо у вас вже є мішкуваті джинси баггі, зверніть увагу на ще один тренд – джинси-труби. theLime вирішив докладніше розповісти, з чим їх носити.

Читайте також: Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року.

Джинси труби отримали свою назву через широку форму штанин, однакових по всій довжині (на відміну від скінні та кльош). Завдяки цій особливості такий фасон підходить всім дівчатам. Мініатюрним модницям труби додають об'єму, а дівчатам з пишними формами допомагають зробити силует більш симетричним.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Модницям невисокого зросту варто придивитися до подовжених моделей. Носити їх краще з підборами чи високою платформою, щоб візуально подовжити ноги. Укорочені труби підійдуть високим дівчатам.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Для повсякденних луків підберіть світло-блакитні або сині джинси-труби. Поєднувати їх можна з однотонними футболками, лонгслівами та гольфами-водолазками, а також кедами та кросівками.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

З такими джинсами можна створити стильний образ для офісу, якщо у вас немає суворого дрес-коду. Одягаємо штани з деніму, однотонний лонгслів, а зверху вкорочений жакет із твіду. Доповнити лук можна біжутерією, невеликою сумкою через плече та стильними ботильйонами.

Фото: pinterest.com

Ще один варіант повсякденного луку із джинсами-трубами – більш розслаблений. Для цього одягайте улюблені кеди, білу футболку, піджак та джинси. Доповнить образ сумка крос-боді.

Фото: pinterest.com

Читайте також: Що носити навесні замість джинсів: новий тренд підкорює серця модниць у 2024 році.

Для тепліших весняних та літніх днів пригляньте сірі джинси-труби, оскільки цей колір вважається трендовим у 2024 році. Поєднувати їх можна з топом, базовою сорочкою білого або блакитного кольору, а також оригінальною сумкою крос-боді та зручними шльопанцями.

Фото: pinterest.com

Укорочені джинси-труби – чудовий варіант на літо. Носити їх можна з топами та відкритим взуттям, створюючи при цьому як повсякденні, так і ошатні луки.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Навесні джинси-труби можна поєднувати з різним верхнім одягом: трендовим бомбером, курткою-косухою з натуральної чи штучної шкіри, а у прохолодніші дні – з пальтом або тренчем.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Цікаві новини для вас:

  1. Стилістка показала, який вигляд має наймодніше жіноче взуття на весну: фото.
  2. Довжина максі, шкіра та денім: які спідниці будуть модними у 2024 році.
  3. Шкіряні куртки – тренд весни 2024 року: які фасони вважають наймоднішими.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Балетки в сіточку – найбажаніший тренд цього сезону: на які моделі звернути увагу

Які варіанти жіночого взуття на плоскій підошві в сіточку доглянути на теплу весну та літо, як носити та з чим поєднувати балетки 

Як зробити смачну паску швидко: найпростіший рецепт до свята

Як у домашніх умовах швидко приготувати смачну паску, щоб здивувати своїх близьких або порадувати друзів чи гостей на Великдень

Друге підживлення: чим полити часник, щоб отримати великі головки

Які добрива необхідно використовувати для першого та другого підживлення озимого часнику, як їх правильно приготувати, а також застосовувати