Лайм

Модні кольори весни: який манікюр на короткі нігті зробити у квітні 2024 року

Придивіться щось нове

Навесні як ніколи хочеться урізноманітнити сірі будні та підняти собі настрій будь-яким способом. Тим паче, що для багатьох дівчат манікюр – це спосіб відволіктися від щоденної рутини, робочих завдань та депресивних думок, що особливо актуально під час війни. І якщо ви вже експериментували з молочним відтінком на нігтях, рекомендуємо звернути увагу на яскравий манікюр. theLime зробив для вас добірку з актуальними кольорами та дизайнами.

Читайте також: Тренди весни-2024: які кольори манікюру набирають популярності серед модниць.

Рожевий манікюр

Весна у багатьох асоціюється з ніжністю, любов'ю та красою. Підкреслити ці почуття можна навіть за допомогою рожевого манікюру на короткі нігті, який виглядатиме максимально природно. Наприклад, можна вибрати однотонний манікюр – для цього покрийте нігті ніжно-рожевим гель-лаком або насиченим яскравим відтінком.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Манікюр із сердечками

Манікюр із сердечками можна зробити не лише на День святого Валентина, а й навесні. Втілити такий дизайн допоможуть спеціальні пластини для стемпінгу, за допомогою яких можна перенести необхідний візерунок на ніготь, а також наклейки-слайдери.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Оранжевий манікюр

Також у тренді яскравий манікюр, наприклад, помаранчевий. На коротких нігтях гарно виглядатиме як однотонне покриття, так і з різними дизайнами. Наприклад, на декількох нігтях можна зробити френч із помаранчевим кінчиком або доповнити дизайн хвилястими лініями, наклейкою або малюнком сердечок.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Малиновий манікюр

Навесні чимало модниць вибирають насичені відтінки, і серед фаворитів – малиновий. Наприклад, можна зробити манікюр "різні ручки" для тих, хто не може визначитися з одним кольором. Покрийте одну руку малиновим гель-лаком, а другу рожевим, щоб отримати оригінальний дизайн.

Також із малиновим добре поєднується білий колір. Декілька нігтів покриваємо малиновим, а решту – білим, на якому можна зробити кілька точок або мазків яскравим відтінком. Ще один варіант – покрити нігті матовим топом та урізноманітнити малюнками чи написами.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Читайте також: Модниці в усьому світі все частіше вибирають рожевий манікюр: трендові варіанти виконання.

Бірюзовий манікюр

Якщо ви хочете поекспериментувати з образами, покрийте нігті бірюзовим гель-лаком. Це може бути як однотонний манікюр, так і френч із бірюзовим кінчиком. Також бірюзовий манікюр можна доповнити іншими кольорами. Він добре поєднується з білим, бежевим, синім, срібним, сірим, рожевим, жовтим, кораловим, чорним та золотим відтінками.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Великодній манікюр

Незважаючи на те, що до православного Великодня залишається ще майже місяць, багато модниць підшукують варіанти дизайнів із великодньою тематикою. Наприклад, можна покрити нігті безбарвним лаком, а біля основи зробити непомітний дизайн у вигляді різнокольорових овалів, які нагадуватимуть крашанки. Ще один варіант - наносимо на нігті яскравий відтінок і малюємо на них зайчиків або курчат.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Манікюр перепелине яйце

Ще один тренд – дизайн перепелине яйце. Як відомо, шкаралупа перепелиних яєць відрізняється оригінальним візерунком від природи, який можна зімітувати у манікюрі. Для цього покриваємо нігті одним або декількома відтінками, а поверх наносимо в хаотичному порядку безліч маленьких цяток і чорних крапок.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

  • Читайте також на theLime, який манікюр був популярний у модниць ще 100 років тому.

Цікаві новини для вас:

  1. Сучасні ідеї тигрового манікюру, що став трендом навесні 2024 року: фото.
  2. Ліндсі Лохан показала елегантний манікюрний тренд, який підкорює модниць у всьому світі: фото.
  3. Ромашки на нігтях – весняний тренд манікюру, який одразу покращує настрій: фото.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Щоб паска на Великдень вдалася: секрети ідеальної випічки від Лілії Цвіт

Через якісь помилки та поширені причини не піднімається тісто на паску, а випічка тріскається, западає всередину або підгоряє  

Якщо набридли джинси: який вигляд мають наймодніші штани сезону

Які фасони жіночих штанів приглянути на весняний сезон, а також з чим їх поєднувати, щоб виглядати стильно та виділятися з натовпу 

Не кришиться і чудово фіксує декор: рецепт желатинової глазурі для пасок

Як приготувати глазур для пасок з желатином, яка не кришиться при розрізанні - простий рецепт