Лайм

Шкіряні штани та довге пальто: Даша Квіткова показала головні тренди весни-2023

Пригляньте стильний лук на сезон

У весняному гардеробі кожної модниці в 2023 році однозначно повинні бути трендові широкі джинси і довгий плащ-тренч, а також шкіряні штани та тепле пальто. theLime вирішив докладніше розповісти, з чим їх носить переможниця "Холостяка-9", екс-дружина телеведучого Микити Добриніна, молода мама, блогер Даша Квіткова.

Зазначимо, що інфлюенсер стежить за модними тенденціями і часто публікує на сторінці у соцмережі Instagram фото своїх луків як у повсякденному житті, так і з різних заходів, зйомок, фотосесій та відпочинку.

Фото: instagram.com/kvittkova

Днями вона поділилася зі своїми підписниками знімком у стильному чорно-білому образі. Квіткова, яка нещодавно розповіла про те, хто їй дарує розкішні букети, вибрала чорні шкіряні штани прямого крою з візерунком, що імітує шкіру пітона, білу блузу з глибоким V-подібним вирізом та класичне довге пальто.

Фото: instagram.com/kvittkova

Свій лук вона доповнила непомітними прикрасами відомого українського бренду, сонцезахисними окулярами, замшевими ботильйонами з вузькими носками, а також невеликою сумочкою-клатчем із ручкою у вигляді ланцюгів.

Фото: instagram.com/kvittkova

Читайте також: Стиль Даші Квіткової: як одягається блогер та які модні тренди вибирає.

Зазначимо, що пальто та шкіряні штани – речі, з якими весною-2023 можна створити величезну кількість стильних образів. Одягайте білу футболку, теплий светр, штани зі шкіри або еко-шкіри та довге пальто. Доповніть образ невеликим клатчем та трендовими лоферами.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Ще один варіант – модний total black look. Пригляньте розкльошені шкіряні штани, гольф-водолазку та пальто, а доповнять лук сумка-бананка, взуття на високих підборах та стильні сонцезахисні окуляри.

Фото: pinterest.com

Для тепліших днів можна приглянути пальто-сорочку з накладними кишенями бежевого кольору. Під нього надягайте шкіряні штани зі стрілками та ботильйони в ковбойському стилі. Доповніть лук масивною прикрасою на шиї та сумкою.

Фото: pinterest.com

Ще один стильний варіант для офісних буднів: гольф-водолазка, укорочені штани зі шкіри, пальто та черевики челсі.

Фото: pinterest.com

Для більш неформального луку можна приглянути широкі шкіряні штани, топ, оверсайз пальто і зручні кросівки. Доповніть образ сумкою через плече.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно