Лайм

Світлого Великодня: найщиріші привітання зі святом своїми словами

Надішліть ці слова тим, кого хочете привітати

5 травня 2024 року християни східного обряду в Україні відзначають Великдень або Світле Христове Воскресіння. У це світле свято прийнято залишати привітання, які можуть зігріти та порадувати близьких і рідних людей, колег і друзів. theLime підготував добірку найкращих привітань у прозі, які можна надіслати у повідомленні.

Читайте також: Що має бути на святковому столі на Великдень, а що ставити не можна: список страв і напоїв.

Фото: unsplash.com

Привітання з Великоднем своїми словами

Зі святом Воскресіння Христового. Нехай благословить вас Господь у цей святковий день.

***

Христос Воскрес! Нехай віра, надія і любов заповнять ваші серця, а кожен день буде сповнений радості та благополуччя. Нехай мир і добро панують у вашому домі, а Господь завжди оберігає вас та ваших близьких. Світлого Великодня і радості Христового Воскресіння!

***
З Великоднем, друзі! Нехай це свято буде часом єднання, любові та надії для кожного з нас та нашої любої України. Нехай віра, яку ми відчуваємо цього особливого дня, приводить нас до нових досягнень і перемог. Нехай ми завжди залишаємось сильними та непереможними, прагнучи до світлого майбутнього для нашої країни. Слава Україні!

***

Читайте також: Забудьте про бабусині сукні: що одягнути на Великдень, щоб мати доречний і стильний вигляд.

Фото: unsplash.com

Христос Воскрес! Нехай це світле свято наповнить ваші серця радістю та благодаттю. Бажаю вам миру, благополуччя та щасливих моментів разом із вашими близькими та рідними. Нехай віра та надія супроводжують вас на кожному кроці вашого життя.

***
З Великоднем! Бажаю, щоб це світле свято принесло вам велику радість і нові надії. Нехай ваші дні будуть наповнені радістю та теплом, а ваші серця – любов'ю та щастям. Бажаю, щоб цей Великдень приніс вам спокій і злагоду, а кожен момент проведений з рідними та близькими ставав незабутнім та чарівним.

***
Дорогі друзі, з Великоднем вас вітаю! Нехай світле свято принесе вам багато радості, надії та віри у світле майбутнє. Бажаю, щоб цей день був сповнений сімейного тепла та веселих вражень. Нехай великодній кошик буде наповнений смачними та щедрими смаколиками.

Фото: unsplash.com

Дізнайтеся також, чому яйце стало символом Великодня: цікаві факти.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

У боротьбі зі шкідниками квітів допомагає чистотіл: як його використовувати

Як приготувати настої зі свіжовикопаного чи висушеного чистотілу, а також як їх застосовувати для боротьби з комахами-шкідниками  

Як приготувати справжні американські панкейки на кефірі, щоб вийшли пишними та ніжними: рецепт

Щоб панкейки вийшли м'якими та пишними, готувати їх потрібно не на молоці, а на кефірі - рецепт популярних американських млинців

Як стилізувати шорти, щоб образи не здавалися застарілими: 7 нових способів

Які моделі жіночих шортів придивитися на літо 2024 року, а також з яким взуттям та одягом їх поєднувати, щоб виглядати стильно