Лайм

Забудьте про бабусині сукні: що одягнути на Великдень, щоб мати доречний і стильний вигляд

Ви можете вибрати біле вбрання або вишиванку

Лічені дні залишаються до Світлого Христового Воскресіння – Великодня. І поки одні господині підбирають рецепти оригінальної випічки, інші продумують, що покласти до великоднього кошика, а також одягнути на святкове богослужіння. theLime зробив для вас невелику добірку із образами, якими поділився український дизайнер Андре Тан.

Читайте також: Що не можна одягати на Великдень: Андре Тан дав 5 модних порад.

Засновник бренду ANDRE TAN регулярно ділиться з підписниками корисними модними порадами на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Для відвідування церкви він рекомендує вибрати національний український одяг – вишиванку, біле вбрання, одяг пастельних відтінків, з квітковим принтом чи у пасторальному стилі.

Вишиванка

Це не тільки гарний, але й стильний предмет гардеробу, який підкреслює нашу автентичність і єднання з традиціями. Можна підібрати незвичну сукню-вишиванку або блузу з вишитим візерунком, яку можна поєднувати як зі штанами, так і зі спідницями. Андре Тан вважає, що вишиванка – це ідеальний варіант на Великдень.

Фото: instagram.com/andre_tan_official

Білий колір

Білий колір – це не просто класика, а й традиційний вибір для святкування Великодня. Він символізує чистоту, оновлення та нове життя, що робить його ідеальним для цього світлого свята. Це може бути блуза або сукня, але зверніть увагу, щоб вони не були сильно короткими, обтягуючими або зухвалими.

Фото: instagram.com/andre_tan_official

Читайте також: Манікюр "перепелине яйце" – яскравий тренд на Великдень: сучасні ідеї виконання.

Пастельні тони

Блакитні, рожеві, персикові та м'ятні відтінки чудово підходять для весняного свята. Речі в пастельних тонах подарують почуття легкості та підкреслять жіночність.

Фото: instagram.com/andre_tan_official

Квітковий принт

Сукня чи блузка з квітковим принтом – це завжди стильно та актуально. Такий одяг створить романтичний та жіночний образ, який ідеально підходить для святкової атмосфери.

Фото: instagram.com/andre_tan_official

Пасторальний стиль

Легкі сукні з натуральних тканин, у яких підкреслена лінія талії та є пишна спідниця, подарують відчуття затишку та душевного спокою.

До речі, одяг має бути перш за все комфортним. Обов'язково варто пам'ятати про те, що тіло має бути прикрите одягом. Особливо це стосується таких зон, як декольте, плечі, поперек та ноги (до колін). Усі вони мають бути закриті.

Фото: instagram.com/andre_tan_official

Цікаві новини для вас:

  1. Паски печуть у Чистий четвер: головні ритуали та народні прикмети.
  2. Крашанки без хімії: фарбуємо яйця в різні кольори натуральними барвниками.
  3. Дріжджі не потрібні: рецепт паски на заквасці, яка вийде ніжною та ароматною.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Астрологи назвали 4 знаки Зодіаку, які зможуть залучити більше грошей цього літа

Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким вдасться покращити фінансовий стан цього літа - це Тельці, Діви, Скорпіони і Козероги

Як захистити розсаду під час висадки у ґрунт: допоможе корисний розчин

Як розводити фітоспорин для обробки помідорів та іншої розсади перед висадкою у відкритий ґрунт - приготування розчину фітоспорину

Який маникюр зробити на випускний: стильні ідеї для сучасних дівчат

Які варіанти манікюру в нюдових відтінках придивитися на випускний вечір, щоб доповнити образ і виділятися із сірого натовпу