Лайм

Каре - великий тренд 2024 року: як виглядають наймодніші варіанти зачіски

Ця стрижка може мати різний вигляд та стиль в цілому

Стрижка каре - безсумнівний тренд 2024-го року, як і фарбування у кольорі бронд. Далі розповімо про те, як виглядають найактуальніші варіанти цієї зачіски та чому її називають позачасовою, тобто своєрідною класикою, яка не старіє.

"Тенденції можуть змінюватися, і з часом з'являються нові варіанти стрижки каре. Тому перед зміною іміджу варто проконсультуватися з вашим перукарем, який допоможе підібрати найкращий варіант, відповідно до вашої форми обличчя та особистих вподобань, - пояснює виданню Who What Wear стилістка Афродіті Куцукі. - Якщо ви готові до нової стрижки, то візьміть собі кілька наступних ідей для модного натхнення".

Читайте також: Як правильно мити жирне волосся, щоб воно довше залишалося чистим.

Фото: instagram.com/HAILEYBIEBER

Класичне боб-каре

"Така зачіска виглядає стильно і практично за будь-яких обставин. Вічний і універсальний класичний боб - стрижка довжиною до підборіддя, яка має пряму та рівну лінію зрізу. Це простий та елегантний образ, який можна підлаштовувати під різні вбрання, настрої та стилі", - говорить Куцукі.

Фото: instagram.com/TYLYNNNGUYEN

Каре з нотками Парижу

"Це легка зачіска, яка демонструє позачасовий витончений стиль, що асоціюється з парижанками, - говорить Джордана Кобелла, перукар з Лондона. - Для неї характерним є довжина до плечей тонкими шарами, і це створює такий собі скуйовджений природний вигляд. Головна ціль при створенні такого варіанту стрижки - зробити неприкриту елегантність, ніби ви прокинулися зі стильною зачіскою з самого ранку, не прикладаючи ніяких зусиль".

Фото: instagram.com/LAUNCHMETRICS SPOTLIGHT

Каре із 90-х

Перукарка Холлі Роуз Кларк, говорячи про цей варіант стрижки, згадує Вайнону Райдер, Камерон Діаз і Дрю Беррімор у 90-х роках: "Це своєрідна сестра паризького боба. Вона безтурботна і заміняє класичний боб м'якою текстурою та коротшими шарами. Дана зачіска має характеризується настроєм "вона прокинулася у такому вигляді з самого ранку". І не сумнівайтесь у тому, що така стрижка допоможе вам прийняти вашу природну текстуру волосся та полюбити його".

Фото: instagram.com/TAYLOR_HILL

Читайте на тему: Як зберегти колір волосся після фарбування, щоб він довше не вимивався.

Каре навпаки

Інші назви цієї зачіски: складний боб або градуйований боб. Він трохи коротший ззаду і поступово подовжується спереду - таким чином зачіска дозволяє підкреслити риси обличчя та привернути увагу до ваших вилиць.

Фото: instagram.com/GREGORYRUSSELLHAIR

Каре у стилі бароко

"Така зачіска зачіска натхненна розкішшю та складними деталями цієї епохи, - говорить Кобелла. - Вона часто має коротшу довжину та об'ємні локони, хвилі або складні текстури. Тенденція 2024-го - прагнення до більш сміливого та яскравого образу, з нотками історичної естетики та візуальної краси".

Фото: instagram.com/FRANNFYNE

Пряме боб-каре

"Ця стрижка найближчим часом точно нікуди не подінеться і буде залишатися бажаною. Головна її ознака - прямий та рівномірний зріз на кінчиках. Стрижку можна зробити різної довжини, і вона більше за все відома своєю чіткою та сучасною елегантністю", - пояснює Куцукі.

Фото: instagram.com/LAUNCHMETRICS SPOTLIGHT

Читайте на нашому сайті: Перукар порадив жінкам, як виглядати "на 10 років молодше" за допомогою правильної зачіски.

Текстуроване каре

"Ця зачіска допоможе створити об'єм та додати вашому стилю більше динамічності. Текстурований боб робиться за допомогою спеціальних технік стрижки, які додають волоссю руху та розміру, - зазначає Куцукі. - Деякі перукарі можуть використовувати бритву для того, щоб створити ще більш легку текстуру по всій довжині".

Фото: instagram.com/CHLOEHELENMILES

  • Також перукарі порадили, як зробити тонке волосся більш об'ємним та здоровим.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Експерт з боротьби зі старінням дав поради, як мати молодший вигляд за допомогою макіяжу

Які прості рекомендації допоможуть зберегти молодший вигляд та приховати гусячі лапки, зморшки, темні області під очима

Темний шоколад і вершковий блонд: який вигляд мають трендові відтінки волосся 2024 року

Професійні колористи розповіли, які відтінки волосся необхідно обирати навесні 2024 року, щоб виглядати стильно та бути у тренді

Як носити коротку стрижку і не виглядати старше своїх років: ключові поради для жінок

Чому короткі стрижки можуть візуально зістарити та як уникнути такої проблеми - фахівці поділились дієвими порадами