Лайм

Костянтин Грубич дізнався про помилку при приготуванні ряжанки

У телеведучого викликав питання один нюанс у рецепті

У процесі приготування ряжанки, за одним з рецептів, при пряженні треба щоразу знімати плівку з молока.

Про це розповів ведучий кулінарних програм Костянтин Грубич.

Читайте також: Англійські картопляні млинці - смачний сніданок із залишків вчорашнього пюре

"Нещодавно вперше у житті приготував вдома ряжанку з молока і сметани від бабусі-крафтовички. Рецепт взяв у книжці, яких у мене багацько.

Там написано: треба знімати щоразу плівку з молока при пряженні. Що я відповідально робив і показував у своєму ролику! АЛЕ! Народ обурився: посипалися коментарі, що саме у плівках весь цимус, їх начебто не позбуватися треба, а навпаки - щоразу топити у молоці; чим їх більше утвориться, тим смачніша вийде потім ряжанка", - написав Грубич.

"Схоже на правду. А ви що скажете? Вірити рецепту з книги (теж люди писали) чи коментаторам-практикам?", - запитав телеведучий.

Також він поділився відеозаписом приготування ряжанки.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні