Лайм

Костянтин Грубич дізнався про помилку при приготуванні ряжанки

У телеведучого викликав питання один нюанс у рецепті

У процесі приготування ряжанки, за одним з рецептів, при пряженні треба щоразу знімати плівку з молока.

Про це розповів ведучий кулінарних програм Костянтин Грубич.

Читайте також: Англійські картопляні млинці - смачний сніданок із залишків вчорашнього пюре

"Нещодавно вперше у житті приготував вдома ряжанку з молока і сметани від бабусі-крафтовички. Рецепт взяв у книжці, яких у мене багацько.

Там написано: треба знімати щоразу плівку з молока при пряженні. Що я відповідально робив і показував у своєму ролику! АЛЕ! Народ обурився: посипалися коментарі, що саме у плівках весь цимус, їх начебто не позбуватися треба, а навпаки - щоразу топити у молоці; чим їх більше утвориться, тим смачніша вийде потім ряжанка", - написав Грубич.

"Схоже на правду. А ви що скажете? Вірити рецепту з книги (теж люди писали) чи коментаторам-практикам?", - запитав телеведучий.

Також він поділився відеозаписом приготування ряжанки.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Знамениті лимонні панкейки із газети New York Times - рецепт, який став легендою

Фудекспертка Світлана Левицька розповіла, як приготувати знамениті лимонні панкейки з рікотою за рецептом з газети New York Times

Три дивовижні лайфхаки з піною для гоління - ви про це точно не знали

Експертка розповіла, як піна для гоління допоможе вивести плями і очистити поверхні

Достойна заміна Олів'є: три найкращі рецепти салатів на Новий рік

theLime зібрав прості рецепти смачних салатів, які достойно замінять Олів'є на новорічному столу