Лайм

Костянтин Грубич дізнався про помилку при приготуванні ряжанки

У телеведучого викликав питання один нюанс у рецепті

У процесі приготування ряжанки, за одним з рецептів, при пряженні треба щоразу знімати плівку з молока.

Про це розповів ведучий кулінарних програм Костянтин Грубич.

Читайте також: Англійські картопляні млинці - смачний сніданок із залишків вчорашнього пюре

"Нещодавно вперше у житті приготував вдома ряжанку з молока і сметани від бабусі-крафтовички. Рецепт взяв у книжці, яких у мене багацько.

Там написано: треба знімати щоразу плівку з молока при пряженні. Що я відповідально робив і показував у своєму ролику! АЛЕ! Народ обурився: посипалися коментарі, що саме у плівках весь цимус, їх начебто не позбуватися треба, а навпаки - щоразу топити у молоці; чим їх більше утвориться, тим смачніша вийде потім ряжанка", - написав Грубич.

"Схоже на правду. А ви що скажете? Вірити рецепту з книги (теж люди писали) чи коментаторам-практикам?", - запитав телеведучий.

Також він поділився відеозаписом приготування ряжанки.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Улюблені з дитинства "Каштани": рецепт печива з маминого записника

Фудблогерка Віта Лавренчук показала, як приготувати ніжне печиво Каштани на варених жовтках

Дубайський шоколад можна зробити вдома - модний десерт не за всі гроші світу

Фудблогерка показала рецепт, за яким можна приготувати супермодний дубайський шоколад вдома

Той самий "зелений салат", що підірвав TikTok: рецепт для післясвяткового розвантаження

Фудекспертка Світлана Левицька розповіла, як приготувати зелений салат Вітамінна бомба