Лайм

Лоліта після концерту в Донецьку цинічно висловилася про війну на сході

Співачці порадили менше дивитися телевізор

В окупованому проросійськими бойовиками Донецьку "свої продовжують стріляти по своїм".

Про це після концерту в Донецьку на особистій сторінці в Instagram заявила російська співачка Лоліта Мілявська. На питання "коли настане мир?" 55-річній артистці відповіли розгнівані користувачі мережі.

"Дебальцеве. А сьогодні в 4 ранку стріляли по Первомайську. Знову по мирному населенню. Коли це зникне, як страшний сон? Свої по своїм. Тільки люди з хворою психікою здатні отримувати від цього задоволення. Коли буде МИР?? Кому задати це питання?" - написала співачка.

До свого посту Мілявська доклала відео, на якому демонструє пам'ятник "воїнам народного ополчення" в Дебальцевому.

Менш ніж за добу пост знаменитості зібрав понад 2 тис. коментарів, в яких користувачі мережі засудили Лоліту за цинічне висловлювання і дали відповідь на поставлене запитання.

"Свої по своїм? Ви в своєму розумі?", "Свої по своїм? Краще б мовчала", "Стільки цинізму, Лоліта. Від вас такого не очікувала", "Мир настане, коли ви перестанете дивитися РашаТВ і розповідати, що там стріляють свої по своїм"," У Путіна запитайте. Хоча він вам відповість, що там стріляють свої по своїм", - вказали під роликом.

При цьому в коментарях знайшлися і ті, хто підтримав артистку і подякував "за такий важкий шлях" з концертами до Донецька та Луганська.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях