RU  UA

Зірки

Слава з "НеАнгелів" показала, чим зайняла себе після розлучення з чоловіком

У шлюбі Слава Камінська та її чоловік Едгар прожили п'ять років

Українська поп-співачка Слава Камінська, солістка гурту "НеАнгели", показала фоловерам в Instagram, як провела свої перші вихідні після розлучення з чоловіком Едгаром.

Судячи зі свіжих знімків виконавиці, вільний час вона присвятила дітям та природі в Києві.

Цими вихідними в профілі Слави Камінської з'явилися яскраві фото, зроблені, судячи з усього, в одному з парків міста. На них співачка зображена з лопатою і саджанцями. Робота йде повним ходом.

"Хейтери? Ні, не чула", - додала вона неоднозначний коментар до одного зі своїх постів.

Діти артистки - Леонард та Лаура - як і раніше поруч. Разом родина здається щасливою і безтурботною. "Липень - місяць сюрпризів", - вказала знаменитість під фотографією з дітьми.

Знімки Камінської набирають десятки тисяч лайків. Сотні фоловерів підтримують співачку в коментарях і бажають знайти щастя, не дивлячись ні на що.

Нагадаємо, кілька місяців тому чоловік Слави Камінської Едгар Камінський подав на розлучення. З подібною кризою у відносинах пара зіткнулися не вперше, що правда, цього разу помиритися їм вже не вдалося. У понеділок, 1 липня, Подільський районний суд Києва ухвалив рішення про розлучення подружжя.

Подробиць про розлучення пари досі немає, Слава та Едгар тримають їх в секреті. Як і не відомо й те, з ким із батьків залишаться діти - 4-річний Леонард і 3-річна Лаура. У шлюбі Слава та Едгар прожили 5 років.

  • Українська співачка-трансгендер Зіанджа, зірка проекту "Голос країни-8", після року мовчання нагадала шанувальникам про себе кардинальною зміною іміджу.
  • У ніч на 8 липня в ефірі каналу "1+1" відбувся суперфінал вокального проекту "Голос. Діти-5", переможцем якого став учасник з Грузії Олександр Зазарашвілі (команда гурту "Время и Стекло"). Кращого вокаліста сезону глядачі традиційно обирали в прямому ефірі шляхом смс-голосування та дзвінків.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.