Лайм

У купальнику і з кольоровим волоссям: переможниця Євробачення показала фото з концерту в Києві

Нетта Барзілай блиснула фігурою на сцені

Зірка Євробачення і переможниця цього конкурсу з Ізраїлю, епатажна Нетта Барзілай, здивувала українських шанувальників. Співачка вийшла на сцену столичного фестивалю в короткому вбранні.

Нетта виступила на популярному заході Atlas Weekend. Там вона потроїла справжнє шоу, під час якого покрасувалась формами у відвертому костюмі. Образ Нетти доповнили фіолетові пасма у волоссі і масивні сережки.

  • Заарештований в Швеції репер A$AP Rocky (Ракім Майерс) змушений скасувати всі заплановані концерти до кінця липня цього року. Про це з посиланням на менеджмент артиста повідомили в Instagram організатори іспанського фестивалю Sonar Festival, де репер повинен був виступити 19 липня. Примітно, що на 13 число A$AP Rocky також був заявлений хедлайнером фестивалю Atlas Weekend 2019 Києві, який йому теж доведеться пропустити.
  • Тарифи на проїзд у київських таксі зросла в кілька разів у зв'язку з проведенням в українській столиці фестивалю Atlas Weekend. "Виїхати в ніч з ВДНГ бажаючих більше, ніж таксистів в столиці, а великий попит завжди призводить до суттєвого підвищення проїзду", - пише джерело. Ціни на проїзд починають різко зростати починається з 23:00.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях