RU  UA

Зірки

Зірка серіалу "Всі жінки відьми" відзначилася яскравим вбранням на червоній доріжці в Одесі: фото

12 липня в Одесі стартував 10-й щорічний міжнародний кінофестиваль

У п'ятницю, 12 липня, в Одесі стартував 10-й щорічний міжнародний кінофестиваль, який триватиме до 20 липня включно. У числі спеціальних гостей ювілейного заходу - американська актриса Роуз Макгоуен, зірка фільму "Всі жінки відьми".

На червону доріжку кінофестивалю, яка традиційно розгорнулася біля міського театру опери і балету, 45-річна МакГоуен вийшла в яскравій приталеній сукні. Свій образ знаменитість доповнила великими жовтими сережками і стильними білими туфлями.


Фото: Ольга Покровська (канал "Україна")

Актрису голосно вітали глядачі, які зібралися біля огорожі фестивалю. Деякі зізналися МакГоуен, що вже багато років є її прихильниками. 13 липня актриса проведе в Одесі майстер-клас з ретроспективою картин зі своєї фільмографії.

В цілому ж на червону доріжку фестивалю традиційно вийшли українські селебріті, цього року на ній були помічені співачка Джамала, ведуча Леся Нікітюк, режисер Ахтем Сеітаблаєв, коміки-одесити Олег Філімонов, Борис Барський, Георгій Делієв, Олексій Міграновіч, зірка шоу "Холостяк" Іраклі Макацарія, травесті-діва Монро та інші.

Серед спеціальніх гостей фестивалю у найближчі дні також очікується оскароносна французька актриса Катрін Деньов.

  • Британський режисер Майк Лі, лауреат премій "Оскар", "Золотий глобус" і BAFTA, публічно висловив в Одесі свою підтримку українському колезі, ув'язненому в РФ режисерові Олегу Сенцову.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Певица Светлана Лобода представила новый сингл с текстом, основанным на личных переживаниях