Лайм

Батько-трансгендер моделей Дженнер схвилював шанувальників своєю зовнішністю: фото

У мережі обговорюють нездоровий вигляд ТВ-знаменитості

Телезірка і модель-трансгендер Кейтлін Дженнер, в минулому батько моделей Кендалл та Кайлі Дженнер, схвилював шанувальників своєю зовнішністю.

На особистій сторінці 69-річної знаменитості з'явився знімок з весілля зіркових друзів. На ньому Кейтлін Дженнер зображена в синій сукні з глибоким декольте, а також, як помітили шанувальники, з "абсолютно неживим обличчям".

"Найпрекрасніші вихідні, святкуємо справжнє кохання. Великі вітання! Вечірка з вами двома ніколи не закінчується!" - написала она.

Менш ніж за добу знімок зібрав понад 60 тис. лайків, при цьому в коментарях зібралися сотні схожих питань - що стало з обличчям знаменитості?

"Кейтлін, вибачте, але що з вашим обличчям?", "Ви в нормі?", "Я ніколи не пишу нічого подібного в коментарях, але зараз і справді виглядаєте хворобливо. Сподіваюся, це просто невдала фотографія", "Кейтлін, не впізнала вас, сумно", - вказали в коментарях під знімком.

Нагадаємо, Кейтлін Дженнер в минулому була відома, як Вільям Брюс Дженнер, олімпійський чемпіон з легкої атлетики та національний герой США. Дженнер тричі був одружений. Третьою дружиною Вільяма стала Кріс Кардашьян. У шлюбі у них народилися дві дочки Кендалл та Кайлі, спортсмен також став вітчимом для чотирьох дітей Кріс від минулого шлюбу - Кортні, Кім, Хлої та Роба. У 2015 році Вільям змінив стать і став Кейтлін.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях