Лайм

Співачка Ассоль виходить заміж: яким була пропозиція руки і серця

Торжество відбудеться в Україні

25-річна українська співачка Катерина Гуменюк, яка в дитинстві прославилася під псевдонімом Ассоль, виходить заміж. Пропозицію руки і серця дівчина отримала ще в травні минулого року, а ось весілля закохані планують зіграти у вересні цього року.

Катя і її коханий Артем знайомі з дитинства, але зустрічатися почали два роки тому - обидва вчилися в Університеті Ковентрі в Лондоні. Як розповіла співачка "КП" в Україні " освідчення було дуже романтичним.

"Це було так, як я собі з дитинства уявляла. Це було в Туреччині, в Парку Легенд, куди ми з друзями поїхали відпочивати на травневі канікули. Ми поїхали в парк повечеряти, і під час шоу Артем зробив мені пропозицію. Зовсім не очікувала і була в шоці. Я була настільки зворушена, що ще години дві плакала після цього, і зараз, згадуючи той момент як один з найяскравіших в моєму житті, навертаються сльози. Ми до цього обговорювали, що хочемо одружитися, але я не могла подумати, що Артем зробить пропозицію саме в такій обстановці!", - поділилася спогадами Ассоль.

Торжество закохані планують влаштувати в Україні. Катя також зізналася, що вже вибрала весільне вбрання, але яким воно буде розкривати не стала.

"Вибір був дуже складним, але я його знайшла - сукню моєї мрії. Яка вона і який це бренд - нехай поки залишиться секретом", - зазначила співачка.

Нагадаємо, що Катя Гуменюк брала участь в шостому сезоні вокального шоу "Голос країни". На проекті дівчина була підопічною Потапа, а після "крадіжки" потрапила в команду Івана Дорна.

  • 23 червня українська поп-виконавиця Аліна Гросу вийшла заміж за свого коханого Олександра, особистість якого донедавна ретельно приховувала. Торжество відбулося в Вероні (Італія), де пара орендувала розкішну заміську віллу.
  • Українська телеведуча Регіна Тодоренко вперше показала фоловерам в соцмережі весільну сукню, в якій вийшла заміж в Італії.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях