Лайм

Настя Каменських показалася фанам в білизні: цього разу співачку не критикують за вульгарність

Співачка розповіла, як проходить її звичайний день

Українська поп-діва Настя Каменських (NK), яка нещодавно вразила своїм відвертим вбранням на сцені навіть шанувальників, поділилася в соцмережі черговим особистим фото.

В Instagram знаменитість опублікувала знімок з ванної кімнати, на якому позує в одній лише білизні. Під фото Каменських відповіла на популярні питання фоловерів про те, як проходить її звичайний день. Цього разу в профілі зірки обійшлося без критики. Фоловери захоплюються фігурою співачки.

"Напевно вам цікаво, як проходить мій день. Зараз розповім", - написала під знімком Каменських. У своєму пості співачка назвала себе людиною "тайм-менеджменту" - вона не любить втрачати час даремно і живе за розкладом.

Фото знаменитості в комплекті білої білизни лише за першу годину зібрало понад 140 тис. лайків. У коментарях почали обговорювати фігуру співачки та її зовнішність в цілому.

"А ось це вже красиво", "Інші справа, так на вас дивитися куди приємніше", "Красуня. Фігура шикарна", "Шикарна жінка", "Настя перестаньте одягатися на сцені як школярка і все буде чудово. Ви красива дівчина", - зазначили під знімком.

Нагадаємо, раніше в розпорядженні the Lime опинився документ, з якого стало відомо, коли Потап і Настя Каменських одружилися насправді. Як виявилося, більш ніж півроку пара приховувала свій офіційний шлюб.

  • Весілля Насті Каменських і Потапа пройшло в заміському ресторанному комплексі Fabius, куди з'їхалися всі "вершки" українського шоу-бізнесу.
  • Після чого закохані на приватному літаку вирушили у весільну подорож. Свій медовий місяць вони провели в Туреччині.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях