Лайм

Анджеліна Джолі оголилася для реклами відомого бренду: за два дні цей ролик зібрав мільйон переглядів

Акторка захопила фанів ефектною зовнішністю

Голлівудська акторка Анджеліна Джолі знялася в рекламному ролику нового аромату Guerlain Mon Guerlain Eau de Parfum Intense. Ефектне відео одразу ж розлетілася по соцмережах і таблоїдах, де зібрало свій перший мільйон переглядів лише за два дні.

Зйомки рекламного ролика проходили в околицях будинку актриси в Камбоджі, а знімальний процес очолив оскароносний режисер і оператор Еммануель Любецки ("Бердмен", "Легенда Г'ю Гласса"). Відео також з'явилося на YouTube-каналі бренду.

У кадрі акторка зображена в шовкових простирадлах. Пізніше Джолі позує напівоголеною і демонструє свої тату. Як зазначили фани знаменитості в коментарях до ролика, всупереч інформації таблоїдів, виглядає актриса чудово.

Примітно, що це не перша подібна рекламна кампанія бренду, 44-річна Джолі співпрацює з Guerlain вже близько трьох років. Наскільки відомо, свої гонорари за зйомки в роликах торгової марки Джолі передає на благодійність.

  • Раніше в мережі з'явилася перша інформація про фільм Marvel, в якому знімається Анджеліна Джолі. У сюжеті нового екшену акторка з'явиться в образі спритної та витривалої войовниці.
  • Західні ЗМІ активно обговорюють позування Анджеліни Джолі на одному з балконів розкішного готелю в Парижі. Помітивши, що за її вікном стежать папараці, колишня дружина Бреда Пітта почала позувати перед камерами.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях