Лайм

Голлівудська зірка з України оголосила про вагітність

Міла Йовович чекає дівчинку

Відома голлівудська акторка Міла Йовович, яка народилася в Києві поділилася з шанувальниками радісною новиною - вона скоро знову стане матір'ю.

Про свою вагітність 43-річна знаменитість оголосила на своїй сторінці в Instagram, опублікувавши фото з помітно округлим животиком. Міла Йовович - двічі мама. Зірка давно мріяла про третю дитину і два роки тому їй навіть вдалося завагітніти, але на п'ятому місяці пережила вимушений аборт.

Після всіх випробувань актриса повідомила, що вона знову вагітна і сподівається виносити здорового малюка. До речі, це буде дівчинка.

"Після того як 13 тижнів тому я дізналася, що знову вагітна, у мене виникли змішані почуття - від радості до жаху. Через мій вік і втрачену останню вагітність я не хотіла занадто швидко прив'язуватися до цієї потенційно дитини. Останні місяці я і моя сім'я жили як на голках і чекали результатів тестів і УЗД, проводячи велику частину часу в кабінетах лікарів", - поділилася Міла.

Актриса додала, що з нею і майбутньою дитиною все добре, і що у них народиться ще одна дочка.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Milla Jovovich (@millajovovich)

Нагадаємо, що у Міли Йовович і її чоловіка режисера Пола Андерсона вже підростають двоє дівчаток: 11-річна Ева і 4-річна Дашіел.

  • Голлівудська акторка Енн Хетеуей, відома багатьом по ролі у фільмі "Диявол носить Prada", чекає на другу дитину . Зірка зізналася, що зіткнулася з труднощами при плануванні малюка.
  • Ізраїльська модель Бар Рафаелі, яка в цьому році була однією з провідних Євробачення, готується стати мамою в третій раз. Радісною новиною 34-річна знаменитість поділилася на своїй сторінці в Instagram.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях