Лайм

У Москві поховали шансоньє Віллі Токарєва: хто прийшов попрощатися зі співаком

Музиканта проводили в останній путь

У п'ятницю, 9 серпня, в Москві поховали російського співака і композитора Віллі Токарєва, який помер 4 серпня. До свого 85-річчя шансоньє не дожив три місяці.

Музиканта поховали на Калитніковському кладовищі в Москві, а перед похованням пройшла громадянська паніхіда, пише "РИА Новости". Траурна церемонія відбулася в храмі Святителя Миколая в московських Котельниках.

Попрощатися з артистом прийшли численні шанувальники творчості співака, а також рідні і друзі. Провести в останній путь прийшли співак і композитор Михайло Шуфутинський, виконавці Сергій Крилов і Володимир Михайлов, актор Олександр Рапопорт і багато інших російських знаменитостей.

Віллі Токарєв - автор-виконавець, зірка російської еміграції, виступав в жанрі російський шансон. Музичну кар'єру вона почала в 70-х роках, емігрувавши в США. Через 5 років після переїзду з'являється перший його альбом "А життя, вона завжди прекрасна". В кінці 80-х вперше виступив на батьківщині. Ставши популярним у Росії, артист не бачив сенсу жити за кордоном. Він прийняв рішення повернутися в Москву.

Останнім часом Віллі Токарєв тяжко хворів, у нього була онкологія. 4 серпня музиканта не стало. За кілька днів до смерті шансоньє помістили в реанімацію.

  • 3 серпня на 65-му році життя помер британський співак Джо Лонгфорн. Музикант помер в своєму будинку в місті Блекпул (графство Ланкашир).
  • У США помер музикант і композитор, автор безлічі рок-н-рольних хітів Дейв Бартоломью. Один із зачинателів жанру рок-н-рол помер в лікарні Нового Орлеана.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях