Лайм

Всесвітньо відома модель показала, як засмагає топлес в Україні

Аліна Байкова насолоджується відпочинком на батьківщині

Всесвітньо відома українська топ-модель Аліна Байкова поділилася з шанувальниками спокусливим знімком з України.

30-річна красуня приїхала до рідного Кропивницького (колишній Кіровоград), де позагорала топлес. На фото, опублікованому в Instagram, модель відображена в одних жовтих трусиках і солом'яному капелюсі. Оголені груди Аліна прикрила рукою. "Залишайся собою! Літо в Україні. Останні дні канікул перед божевіллям", - свідчить підпис до знімка.

Шанувальники моделі прийшли в захват від "простого" відпочинку Аліни, свої захоплення вони залишили в коментарях під фото.

"Це так незвично! Дівчина-стиль, селебріті, яка тусить з ДіКапріо просто лежить на річці в Кіровограді і відпочиває", "Коли річка Інгул перетворилася в Лазурку, після фото з Аліною Байковою", - пишуть коментатори.

Аліна Байкова одна з найуспішніших українок в світовому модельному бізнесі. Почавши кар'єру в 22 роки, вона підкорила кожну з модних столиць.

  • Раніше Аліна Байкова відвідала 72-й Каннський міжнародний кінофестиваль, який проходив у Франції. Модель покрасувалась на червоній доріжці в розкішній асиметричній сукні з довгим шлейфом.
  • Американська акторка Демі Мур, яка є любителькою вишиванок, приміряла стильну вишиту сукню українського бренду Vita Kin.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях