RU  UA

Зірки

Кара Делевінь знайшла засіб боротьби з депресією, і він аж зовсім незвичний

Щоб позбутися від поганих думок, супермодель рубає дрова

Кара Делевінь боролася з депресією і психічними розладами більшу частину свого життя, але тепер актриса і модель знайшла спосіб боротися з нею за допомогою важкої роботи.

У той час як інші багаті і знамениті люди воліють відвідувати психотерапевтів, у 27-річної супермоделі є власний спосіб позбутися від похмурих думок, пише таблоїд Mirror.

"Мені дуже подобається ручна праця, тому що вона позбавляє мене від поганих думок, - розповіла дівчина. - Я вибираю роботу, що вимагає великої фізичної сили: переносити речі, рубати дрова. Нещодавно в своєму будинку я поставила шафи і полицю".

Кара дуже відверто розповідає про проблеми, з якими зіткнулася вона і її сім'я. Дівчина зізналася, що їй було всього 15 років, коли вона вперше захворіла на депресію. На її думку, хвороба була викликана наркотичною залежністю її матері Пандори. Дівчинці довелося на півроку кинути школу і приймати ліки.

"Я виросла з матір'ю, у якої багато психічних розладів і шкідливих звичок. Вона дуже, дуже сильно страждала в житті, і я співчуваю їй, - каже модель. - Вона все ще страждає і бореться. У неї біполярний розлад третьої стадії, вона психічно хвора. Звичайно, це торкнулося всіх нас, і ми всі з цим боролися. Але це ніщо в порівнянні з тим, через що вона пройшла".

Делевінь підкреслює, що її психічний розлад було пов'язано з дитячою травмою, і зовсім не схоже на хворобу матері.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.