Лайм

Нагадує Америку: відомий голлівудський актор висловив бажання отримати громадянство РФ

Ерік Робертс пояснив своє бажання

Американський актор Ерік Робертс, старший брат оскароносної кінозірки Джулії Робертс, захотів друге громадянство - російське.

Про це зірка Голлівуду заявив в бесіді з виданням "РИА Новости". Актор приїхав на міжнародний турнір з професійного бойового самбо "Платформа S-70" в Сочі (РФ), де не став приховувати своєї любові до Росії.

"Я дуже люблю бойові мистецтва, бійців, і тому я приїхав в Росію, щоб побачити прекрасний вечір поєдинків ... Я хочу отримати друге громадянство, і воно буде російське! Я ніяк не дочекаюся, коли отримаю російське громадянство", - заявив Робертс.

"Росія - це дуже романтично. Вона нагадує мені Америку ... Ми всі любимо свою країну. У кожній країні своя прекрасне життя", - додав актор.

Відзначимо, що Ерік Робертс не вперше заговорив про бажання мати паспорт РФ. У квітні цього року актор заявляв, що хотів би мати російське громадянство, тільки якщо зможе зберегти і американське.

Нагадаємо, що влітку 2018 року Ерік Робертс прилітав в Україну на Одеський міжнародний кінофестиваль. Зірка Голлівуду з радістю фотографувався з фанатами і роздавав автографи.

  • Уругвайська співачка і актриса Наталія Орейро, зірка популярного в 90-е телесеріалу "Дикий ангел", захотіла паспорт РФ. Артистка заявила, що була в Росії вже понад 15 разів і тому вважає себе гідною російського громадянства.
  • Телеведуча Жанна Бадоєва, яка однією з перших вела популярне тревел-шоу "Орел і Решка", відмовилася від українського громадянства.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях