Лайм

Три романи Насті Каменських: з ким зустрічалася співачка до весілля з Потапом

Співачка завжди тримала в секреті своє особисте життя, але перше кохання ніколи не приховувала

У мережі розгорівся ажіотаж навколо архівних фото української співачки Насті Каменських, на яких вона позує зі своїм колишнього коханим Володимиром Дятловим.

За твердженням деяких ЗМІ, знімки з екс-бойфрендом виконавиці несподівано "спливли", але насправді ці кадри зовсім не ексклюзивні. До того ж, це єдиний роман Насті Каменських, який вона ніколи не приховувала. Так як особисте життя співачки цікавить багатьох її шанувальників, The Lime розповість, з ким зустрічалася Настя Каменських до весілля з Потапом.

Настя Каменських і Володимир Дятлов

Настя і Вова познайомилися на студентській лаві. Вони вчилися в одній групі, освоювали зовнішньоекономічну діяльність на факультеті Українсько-американського гуманітарного інституту "Вісконсінський міжнародний університет" (США) в Києві. Каменських і Дятлов покохали один одного з першого погляду і почали зустрічатися.

Пізніше в силу життєвих обставин Дятлов перевівся зі столичного вузу в Миколаїв. Пара продовжила відносини на відстані: Настя їздила до улюбленого на вихідні, а Вова навіть мало не перебрався до коханої назавжди. Однак 500 кілометрів все ж зіграли свою роль і закохані розійшлися. Це сталося в 2009 році.

По мережі ходили чутки, що причиною розставання нібито стали ревнощі Володимира, але пізніше з'ясувалося, що відносини пари зійшли нанівець самі по собі, переросли з любовних в дружні. "Ми розійшлися друзями, до сих пір підтримуємо зв'язок і залишаємося дуже близькими людьми один для одного. Ми як брат і сестра на даний момент", - розповідав в одному з інтерв'ю Дятлов. А пізніше Настя і Володимир стали ще й кумами - вони хрестили дочку близьких друзів.

Крім кумівства Настю Каменських і Володимира Дятлова назавжди пов'язав трагічний випадок. У 2016 році Настя, Вова і його сім'я їхали з Києва до Миколаєва на святкування дня народження бойфренда співачки. Але плани обірвалися в одну мить. Автомобіль, в якому їхала сім'я Дятлових потрапив у жахливе ДТП. В результаті аварії загинули рідні хлопця - мати, батько і молодша сестра. Настя і Вова дивом вижили, співачка отримала струс мозку і сильну травму ноги.

Настя Каменських і Геннадій Вітер

Після того, як співачка розійшлася зі своїм першим коханням, Настя нібито закрутила роман з телеведучим Геннадієм Вітером. Пару неодноразово бачили разом після виступів співачки і чули, як Вітер називав Каменських "моєю хорошою" і "Настьоною".

Геннадій приходив до Насті за куліси, цілував і обіймав її. Подейкують, що співачка і телеведучий навіть були заручені. Але так як артистка ретельно приховувала своє особисте життя, ця інформація так і не отримала свого підтвердження.

Настя Каменських і Денис Бойко

Подейкують, що співачку також пов'язували відносини з воротарем футбольного клубу "Дніпро" Денисом Бойко. Однак до недавнього часу співачка не любила відповідати на питання про особисте життя, тому є ці чутки обгрунтованими - невідомо. Денис Бойко зараз одружений вдруге на дівчині на ім'я Валерія.

Настя Каменських і Потап

Потап і Настя Каменських знайомі вже більше 13 років. І за цей час пара пережила масу злетів і падінь, успіх і критику, чутки і різні доводи прихильників про себе. Познайомилися майбутній колеги по гурту в 2006-му, репер Потап тоді ще виступав сольно, а Настя рвалася на велику сцену. Дует успішно проіснував до 2017 року, потім артисти вирушили у сольне плавання.

Протягом їх спільної діяльності, їм постійно приписували роман. Але і Настя, і Потап не коментували своє особисте життя і постійно жартували. Навіть про розлучення зі своєю дружиною Іриною Горовою Потап розповів журналістам лише через роки. Звичайно ж, ця новина спричинила ще більше розмов про таємні відносини продюсера зі співачкою.

Але момент розкриття таємниці таки настав: в травні 2019 го закохані публічно зізналися в почуттях один одному і зіграли пишне весілля. Але про одне артисти все-таки промовчали. Як виявилося, Настя Каменських і Потап зареєстрували свої відносини задовго до торжества.

  • Весілля Насті Каменських і Потапа пройшло в заміському ресторанному комплексі Fabius, куди з'їхалися всі "вершки" українського шоу-бізнесу .
  • Після чого закохані на приватному літаку вирушили у весільну подорож. Свій медовий місяць новоспечене подружжя провели в Туреччині.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях