Лайм

Кубок Дмитра Комарова: Влад Яма влаштував опитування про гірших учасників "Танців з зірками" і розгнівав мережу

Надія Матвєєва відреагувала на пост судді

Відомий український хореограф Влад Яма назвав імена учасників нового сезону "Танців з зірками", які, на його думку, були слабше інших в першому прямому ефірі.

Так, на своїй сторінці в Instagram суддя шоу влаштував опитування, де згадав і торішнього учасника проекту Дмитра Комарова, чиї танці він неодноразово критикував, називавши телеведучого "колодою" і "деревом".

"Отже, як і обіцяв, опитування - перед вами. Хто з шановних зірок на вашу думку за результатами першого тижня (!) Повинен отримати "Кубок Дмитра Комарова"? Відповіді (цифру) пишіть в коментарях", - написав Влад Яма, опублікувавши знімки трьох зіркових учасників - Надії Матвєєвої, Дзідзьо і Михайла Кукуюка.

Публікація хореографа викликала негативну реакцію у його шанувальниrsd. Своє обурення вони висловили в коментарях під постом.

"Мені здається, що це не коректно по відношенню до початківців і Дмитрf", "Якось жорстоко", "Влад, ви показали себе з гіршого боку", "Якщо це жарт, то дуже поганbq. Якщо серйозно, то вас в журі бути не повинно", "Сподіваюся ви вибачитеся в новому ефірі за цей пост", "Дуже не красиво з вашого боку придумувати подібні кубки", - обурюються шанувальники.

На пост Влада Ями відреагувала і Надія Матвєєва.

"Шановний суддя "Танців з зірками" Влад Яма спочатку поставив нашій парі низьку оцінку (і я зуважила в прямому ефірі, що це вважаю справедливим, бо недосконало станцювала). Потім у себе на сторінці Влад влаштував "жартівливе" опитування стосовно здібностей деяких учасників. І цього я, як не дивно, не зрозуміла!", - написала телеведуча.

"Як вважаєте, Влад Яма таким чином намагається мотивувати мене до кращих танців, чи воліє швидше позбавити "Танці з зірками" такої незграби (на його думку) як я?", - поцікавилася вона у шанувальників.

  • Акторка гумористичної програми "Дизель шоу" Вікторія Булітко, яка бере участь в новому сезоні "Танців з зірками", постраждала під час підготовки першого танцювального номера.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях