Лайм

Реп-зірка Alyona Alyona розповіла, як поборола комплекси через зайву вагу

Виконавиця вислуховувала в школі глузування

Українська реп-виконавиця Альона Савраненко, яка іменує себе як Alyona Alyona, в шкільні роки дуже переймалася через зайву вагу. Однак їй вдалося позбутися комплексів і полюбити себе.

Про це знаменитість розповіла на своїй сторінці в Instagram. У своєму пості Алена зізналасяя, що часто вислуховувала глузування з боку однокласників, але одна зустріч в автобусі перевернула її життя.

Дівчина поділилася історією, яка сталася, коли їй було 15 років. По дорозі до школи Олена познайомилася з дівчатками, які згодом стали її подругами. Одна з них помітила, що майбутня реп-зірка дуже закомплексована і запросила її в гості.

"Ми багато говорили про зовнішність, а в кінці розмови вона посадила мене перед дзеркалом і сказала: "Тобі можуть не подобатися твої ноги, але подивися - у тебе гарне волосся. Тобі можуть не подобатися твої плечі, але подивися, які в тебе гарні пальці і нігті. Тобі може не подобатися підборіддя, але твоя посмішка дуже щира і заразлива. В кожній людині є щось хороше і красиве". І я зрозуміла - те, як бачу себе я, дуже відрізняється від того, як бачать мене люди", - поділилася спогадами виконавиця.

Олена закликала своїх прихильників не звертати уваги на кривдників і не боятися бути собою, оскільки тільки "так ви зможете побачити красу в собі".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях