Лайм

Переможець "Х-фактора" розповів про знайомство з дружиною: після такого фіаско весілля могло і не бути

Закохані одружилися в серпні цього року

Учасник гурту ZBSband, який переміг в дев'ятому сезоні вокального проекту "Х-фактор" на каналі СТБ, Владислав Онищенко розповів, як познайомився зі своєю дружиною, російською акторкою Анастасією Івановою.

В інтерв'ю "КП" в Україні" музикант розповів, як домагався уваги зірки "Універу" і в який момент зародилися почуття. За словами співака, перше побачення було провальним, але вже під час другого він зрозумів, що закохався.

"Знайомства у нас було два. Перше приватне в кафе, але якось все зім'ято вийшло, ми навіть не звернули увагу один на одного. Але взимку я натрапив на сторіс Насті в Інстаграмм з піснею, яку я написав для ZBSband. Мені було так приємно, що я вирішив про це їй сказати. Так ми стали спілкуватися в листуванні і тиждень я домагався першого побачення", - почав Влад свою розповідь.

"Як бачите, у мене вийшло. Правда на самому побаченні моя машина постійно перегрівалася і не хотіла нікуди їхати. Після такого фіаско я думав, що ми більше ніколи не побачимось, але мені пощастило і я зміг вкрасти дружину на друге побачення. На ньому ми і вирішили, що один без одного не можемо. І навіть машина не підвела", - додав співак.

У цю ніч Влад зрозумів, що Настя - та єдина, з якою він готовий зв'язати все своє життя. У лютому цього року музикант освідчився акторці і вона відповіла згодою. У серпні 2019-го закохані зіграли пишне весілля.

Анастасія Іванова - російська акторка театру і кіно. Популярність дівчині принесла роль в популярному в РФ серіалі "Універ. Нова общага", де вона зіграла красуню Юлю Семакіну. Іванова також зіграла епізодичні ролі в телесеріалах "Слід", "П'ята стража" і "Справа лікарів".

Владислав Онищенко теж актор. Йому відмінно вдається поєднувати музичну кар'єру і роботу в київському театрі "Золоті ворота".

  • Зірка "Форсажу" і "Джуманджі" Дуейн "Скеля" Джонсон і його 34-річна подруга Лорен Хашіан зв'язали себе узами шлюбу на секретній церемонії на Гаваях.
  • Найпопулярніший відеоблогер в світі одружився. Швед Фелікс Чельберг, відомий під псевдонімом Pewdiepie (Пьюдіпай), після 8 років стосунків вступив у шлюб зі своєю дівчиною Марція Бізоньін.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях