RU  UA

Зірки

Скільки заробляють українські зірки на весіллях: названі вражаючі суми

Найдорожча зірка - Вєрка Сердючка

Весілля із зіркою - недешеве задоволення. Але це не лякає молодят, які хочуть, щоб цей день запам'ятався назавжди. Вони готові викладати пристойні суми за виступи знаменитостей.

У число найбільш затребуваних українських артистів входять Вєрка Сердючка, Оля Цибульська, дядя Жора і Слава Соломка. Про гонорари цих зірок розповіла ведуча програми "Ранок з Україною" Марія Мельник, яка свого часу провела більше 300 весіль, пише Viva.ua.

Вєрка Сердючка

На сьогоднішній день найвищий гонорар просить Андрій Данилко. Щоб запросити виступити на весіллі Вєрку Сердючку, нареченому і нареченій доведеться викласти 30-50 тисяч доларів. Багато що залежить від сезону: якщо надумали в період новорічних свят, то сума може збільшуватися в два-три рази.

Оля Цибульська

Телеведуча і співачка - бажаний гість на весіллях. 45-хвилинний виступ Олі Цибульської коштує від 4 до 5 тисяч доларів. У райдері артистки прописаний цікавий момент: якщо торжество проходить не в Києві, то знаходитись поза домом вона готова всього два дні. Вона це пояснює тим, що не хоче пропускати дорогоцінні моменти в житті її сина Нестора.

Дядя Жора

Шоумен Вадим Мічковський, більш відомий як дядя Жора, - один з найпопулярніших ведучих на весіллях. За 5 годин роботи гуморист просить не менше 3 тисячі доларів.

Слава Соломка

Розцінки харизматичного ведучого Слави Соломки варіюються від 1 до 2 тисяч доларів. Однак забронювати його на свято можна виключно за передоплатою, яка підкреслює серйозність намірів замовника.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Певица Светлана Лобода представила новый сингл с текстом, основанным на личных переживаниях