RU  UA

Зірки

Адаму Сендлеру - 53: стількох двійників немає ні в однієї зірки Голлівуду, і ось кращі з них

Знайшли схожість з актором навіть у зовнішності музиканта Боба Ділана

У понеділок, 9 вересня, американський комедійний актор Адам Сендлер святкує свій 53 день народження. За роки кар'єри комік прославився не тільки ролями в картинах на кшталт "Великий тато", "Не займайте Зохана" або "Щасливчик Гілмор", але став улюбленцем соцмереж. А справа в тому, що ні в однієї зірки Голлівуду немає такої кількості двійників.

У день народження актора ми зібрали фото пересічних жителів США, які здивують вас вражаючою подібністю до Адама Сендлера. Увійшов до цієї добірки навіть іменитий сонграйтер та музикант Боб Ділан. Скрольте сторінку вниз.

На сьогоднішній день фільмографія Адама Сендлера включає близько 50 картин, найбільш відомими серед них є "Великий тато" (1990), "Ніккі, диявол-молодший" (2000), "Клік: з пультом по життю" (2006), "Чак та Ларрі: Пожежне весілля" (2007), "Не займайте Зохана" (2008) та інші.

При цьому, проявив себе Сендлер не тільки як актор, але і як талановитий сценарист та продюсер, до чого також можна перерахувати десятки проектів на кшталт "Пікселі" (2015), мультфільм "Монстри на канікулах" (2012), "Мій пацан" (2012), "Чоловік за викликом-2" (2005) та інші.

1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1

У 2003 році Адам Сендлер одружився з моделлю та акторкою Джекі Тітоун. У 2006 та 2008 роках у Сендлера та його дружини народилася дві дочки Седі Медісон та Санні Меделін.

  • Британський будівельник став зіркою соцмереж, а вся справа в тому, що його не відрізниш від Бреда Пітта.
  • У Instagram набирає популярність сторінка Тараса Григоровича Шевченка. На ній двійник українського поета публікує фотографії та відео, знімає "сторіз" про життя Кобзаря в сучасному Києві.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Певица Светлана Лобода представила новый сингл с текстом, основанным на личных переживаниях