RU  UA

Зірки

Олег Сенцов відновив сторінку у Facebook: і це єдиний його аккаунт в мережі

Режисер звернувся до користувачів мережі

Український режисер Олег Сенцов незабаром після повернення додому відновив свою сторінку в Facebook. Поспішив він відзначитися у соцмережі і з тієї причини, що недоброзичливці його вже випередили і створили фейкові акаунти, які продовжують збирати тисячі фоловерів.

На особистій сторінці Сенцов опублікував фото зі смартфоном, на якому також відображається його аккаунт. Як зазначив режисер, це єдиний його профіль у соціальних мережах, якими б правдоподібними не здавалися інші сторінки у Facebook, Twitter чи інших популярних ресурсах.

"Це моя єдина сторінка в інтернеті. В твіттері фейковий аккаунт, але мені відмовляється вірити навіть адміністрація фейсбук, пропонуючи більше писати про себе, щоб отримати синю галочку. Але що поробиш - не всі публічні особи ведуть публічне життя. Сподіваюся, після цього фото сумніви будуть усунені. Всім добра!" - написав під знімком режисер.

Схожий пост Сенцов залишав у мережі і на наступний після повернення в Україну: "Це моя офіційна і єдина сторінка. В інших соцмережах і месенджерах я не представлений. Цю сторінку я веду особисто, коментарів не пишу, в друзі додаю тих людей, з якими знайомий особисто, спілкуюся або працюю. Дякую за увагу та розуміння".

Пости режисера, як того можна було очікувати, збирають тисячі лайків і коментарів. Зокрема, багато користувачів мережі зізнаються, що досі не вірять у звільнення та повернення в'язня Кремля.

  • Читайте також на The Lime, як британський режисер Майк Лі, лауреат премій "Оскар", "Золотий глобус" та BAFTA, публічно висловив свою підтримку українському колезі Олегу Сенцової зі сцени Міжнародного кінофестивалю в Одесі.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.