Лайм

Рене Зеллвегер розповіла про принизливі коментарі про пластичну операцію

Жорстка критика зовнішності заподіяла актрисі чимало болю

Зірка фільмів про Бріджит Джонс Рене Зеллвегер розповіла про "міжнародне приниження", з яким зіткнулася після змін в її зовнішності в 2014 році. Багато людей засуджували актрису за те, що вона переборщила з пластичною хірургією і стала невпізнаваною.

В інтерв'ю виданню Vulture Зеллвегер згадала про діалог незнайомців, які обговорювали її зовнішність в лондонському метро.

"Вони говорили про Голлівуді і про те, наскільки дурні голлівудські діви - особливо Рене Зеллвегер. Як вона могла це зробити? Ніби ми не знаємо, що вона зробила операцію на обличчі. Вона не схожа на себе, і так робити не можна", - розповіла актриса.

Зеллвегер зізналася, що вона тихо сиділа, поки вони розмовляли, і вийшла з вагона поїзда, коли той зупинився. У цей момент людина, яка знущалася над нею, зрозуміла, хто вона така.

"Ця людина все ще говорила про те, яка я дурна, а потім підняла очі і сказала: "О Боже, ти не така, ти схожа на себе. Ух ти, ну, ти знаєш Х'ю Гранта?" І я відповіла: "Я знаю Хью Гранта, він чудовий хлопець. Я перекажу йому привіт від тебе", - згадує актриса.

За словами Зеллвегер, такі епізоди завдавали їй болю, і хоча вона намагалася їх ігнорувати, все ж регулярно стикалася з образливими коментарями.

Зараз актриса перебуває в чудовій формі і знову схожа на колишню себе.

"Мені подобається моя дивна суміш рис [обличчя]. Вона дозволяє мені робити те, що я роблю. Я не хочу бути кимось іншим. Мене найняли в синіх джинсах і ковбойських чоботях, з брудним волоссям. Я почала працювати так. Мені не потрібно було змінюватися, щоб працювати. Так чому ж я раптом спробував вписатися в якусь форму, яка мені не належала? " - міркує Зеллвегер.

Останньою роботою зірки стала роль голлівудської зірки Джуді Гарленд у біографічній драмі "Джуді". За неї Рене Зеллвегер вже пророкують номінацію на "Оскар", і цей фільм став справжнім кар'єрним злетом актриси після шестирічної відсутності в Голлівуді, яке тривало з 2010 по 2016 рік.

Прем'єра "Джуді" в Україні відбудеться 31 жовтня 2019 року.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях