Лайм

Українська знаменитість одружується прямо в ефірі шоу Танці з зірками-2019: головне

Весільна церемонія відбудеться вже цієї неділі

Українська прима-балерина і суддя проекту "Танці з зірками" Катерина Кухар вийде заміж за свого коханого, артиста балету Олександра Стоянова, з яким перебуває у відносинах більше 10 років.

Весільна церемонія буде не зовсім звичайною - закохані обміняються клятвами вірності в четвертому випуску танцювального шоу, який відбудеться на каналі "1+1" вже цієї неділі, 15 вересня. Ця дата була обрана не випадково - рівно 5 років тому Катерина і Олександр повінчалися в церкві.

"5 років тому, 15 вересня, ми з Олександром Стояновим були вінчані в церкві, коли я стала його дружиною перед Богом. Ми завжди з Олександром вважали вінчання для нашої сім'ї найважливішим, ніж офіційний шлюб, незважаючи на те, що все при першій же можливості нам натякали, що пора ставити штамп у паспорті. Цей день для нас буде особливим, тому ми вирішили офіційно одружитися і відсвяткувати цю подію всією Україною", - розповіла Катерина Кухар.

Урочисту церемонію проведуть постійні ведучі "Танців з зірками-2019" Юрій Горбунов та Тіна Кароль. "Тамадою" буде нова ведуча зіркового балкону Леся Нікітюк. В кінці ефіру молодята виконають свій перший весільний танець.

Нагадаємо, Кухар і Стоянов познайомилася в балетному училищі. Катерина вже була солісткою Національної опери України, а юного Сашу поставили з нею в пару. Закохані разом вже більше 10 років і виховують двох дітей - сина Тимура і дочку Анастасію.

У грудні минулого року пара влаштувала весілля в Америці. Одруження відбулося в Сіетлі, в переддень католицького Різдва. Правда, свідоцтво про шлюб дійсно тільки на території США, тому артисти вирішили узаконити свої стосунки і в Україні.

"В минулому році, в грудні наші американські друзі, коли дізналися, що ми ще не одружені, були дуже здивовані і вирішили зробити для нас сюрприз: після нашої вистави "Лускунчик" організували церемонію одруження прямо на сцені - це було символічно. Оскільки наші відносини почалися саме з вистави "Лускунчик". Розписував нас один з акторів вистави, він був церемоніймейстер і офіційно мав на це право", - згадує Олександр.

  • Раніше Катерина Кухар показала, як вибирає весільну сукню. Балерина приміряла п'ять варіантів, а фото опублікувала в своєму Instagram.
  • Читайте також на The Lime, чому не варто вірити чуткам про гучний роман між учасниками шоу "Танці з зірками-2019" Женею Котом і Ксенією Мішиною.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях