RU  UA

Зірки

Українська співачка пояснила, навіщо переїхала в Росію

Аліна Гросу розповіла про співпрацю з Лепсом

Українська співачка і акторка Аліна Гросу, яка кілька років тому вирушила будувати кар'єру в Росію, пояснила, чому поїхала з України.

Так, в новому випуску програми "Слава +", яка виходить на YouTube-каналі Люкс ФМ, 24-річна знаменитість зізналася, що до Москви вирушила, щоб спробувати себе на іншому терені. Дівчина захотіла стати акторкою і в 2010 році вступила до університету кінематографії ВДІК (відео дивіться нижче).

"Я вирішила спробувати себе в іншому напрямку в іншій країні, щоб не було штампу. У ВДІКу я пообіцяла, що буду менше співати, тому що все-таки попсовість вбиває мистецтво, яке дають педагоги, великі творці", - розповіла Аліна.

Зараз Гросу знімається в кіно і серіалах, а також записує пісні. За словами дівчини, музика приносить їй більше грошей ніж зйомки в кіно, оскільки за 5 років вона ще не втратила статус "починаючої акторки".

В ході інтерв'ю була також порушена тема співпраці Аліни з російським виконавцем і продюсером Григорієм Лепсом, якого називають "улюбленим співаком Путіна" .

"Він мені дуже допоміг. Мені хотілося ще більше працювати з ним, тому що дуже велика команда працювала в продюсерському центрі на той момент і від самого Григорія Вікторовича було не так багато уваги", - розповіла співачка.

За словами артистки, завдяки Лепсу вона навчилася співати наживо. "У продюсерському центрі ніколи ніхто не співав під фонограму, тому що це неправильно, це нехороший тон. Лепс був для мене як приклад. Він - один з небагатьох артистів, коли на сцені немає нічого зайвого. Є він, є музиканти, і це повністю відпрацьована програма з шикарним вокалом і енергетикою ", - додала Гросу.

У минулому році Аліна розірвала контракт з продюсером, оскільки Лепс хотів зробити з юної Гросу артистку жанру шансон.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Певица Светлана Лобода представила новый сингл с текстом, основанным на личных переживаниях