RU  UA

Зірки

Солістка "ВІА Гри" знялася оголеною для чоловічого глянцю: фото

Співачка розповіла, як змінилася за останні роки

Солістка поп-гурту "ВІА Гра" Еріка Герцег похвалилася в мережі знімками пікантної фотосесії для чоловічого глянцю MAXIM. На них співачка позує в прозорій білизні та без одягу взагалі.

Примітно, що це не перша фотосесія Герцег для журналу. І як зазначила знаменитість на особистій сторінці в Instagram, сьогодні вона вже має кардинально інший вигляд.

"Я зараз зовсім по-іншому виглядаю, ніж три з половиною роки тому, коли була моя перша фотосесія для MAXIM. І справа не тільки в тренуваннях. Я духовно змінилася, багато усвідомила і прийняла себе, стала набагато впевненішою. Я зрозуміла закон Всесвіту: звільнися від чогось поганого, щоб щось хороше отримати. Так, наприклад, я позбулася всіх шкідливих звичок - хотіла почуватися і виглядати краще", - розповіла вона під одним із знімків.

Примітно, що прикрасила Герцег не тільки сторінки, а й обкладинку журналу: "У мене є мета, мрія. Я бачу перед собою Еріку через кілька років - вона виступає і служить прикладом для людей. Прикладом того, як дівчинка з простої, небагатої сім'ї, невпевнена в собі і незадоволена своєю зовнішністю, знайшла в собі сили боротися, трудитися і стала зовсім іншою людиною. Я пишаюся тим, що сама заслужила своє місце в житті, мені нічого не далося задарма", - додала виконавиця.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Певица Светлана Лобода представила новый сингл с текстом, основанным на личных переживаниях