Лайм

Кароль зізналася в думках про суїцид після смерті чоловіка: що вберегло співачку

Тіна згадала про складний період свого життя

Популярну українську співачку Тіну Кароль після смерті чоловіка, продюсера Євгена Огіра відвідували суїцидальні думки.

Про це знаменитість розповіла в програмі "Життя відоміх людей". За словами артистки, впоратися з ними і жити далі їй допоміг син Веніамін, якому на той момент було 4 роки.

"Коли не стало чоловіка, звичайно, було все. І суїцидальні настрої, різне ... Але всі ми прийшли по одному в цей світ і по одному підемо. У кожного своя місія, своя історія, свій відведений вік. І вкоротити собі його я не маю права. Тим більше, що у мене є синок - і він моя найбільша місія", - поділилася Тіна.

Співачка зізнається, що з віком Веня все більше стає схожим на свого тата. "Він - копія батька. В характері, в поведінці, в підборі одягу, рисах обличчя. Я завжди бачу свого чоловіка перед собою. Настільки вони схожі, що часом стискається серце. Складно, але я пишаюся і тішуся", - розповіла виконавиця.

Сьогодні Веніаміну Огиру 10 років, він живе і вчиться в школі Великобританії. Як раніше розповіла артистка, хлопчик відразу пішов до другого класу і відмінно вписався в англомовний колектив. Там же школяр частенько навідується в українську громаду, де дивує публіку українськими нарядами і танцями.

Нагадаємо, Євген Огір пішов з життя 28 квітня 2013 року в одній з лікарень Києва. Причиною смерті стало онкологічне захворювання. На момент смерті чоловіку Тіни Кароль було 32 роки, а в шлюбі з артисткою він встиг прожити всього п'ять років.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях