Лайм

Астаф'єва розповіла, як їй пропонували інтим за величезні гроші: людина дуже відома

Співачка не приховує, що користується популярністю у чоловіків

Українська співачка, екс-солістка епатажного гурту Nikita і модель Playboy Даша Астаф'єва зізналася, що одна дуже впливова людина хотіла її утримувати. Чоловіка навіть не збентежив той факт, що артистка вже кілька років щаслива у стосунках з бізнесменом Артемом Кімом.

Про це 33-річна знаменитість розповіла в програмі "Зірковий шлях". Зірка відзначила, що за зустріч і інтим їй пропонували величезну суму - трохи менше мільйона. Більш того, чоловік цей дуже відомий.

"Нещодавно мені написали від однієї дуже відомої людини, написав її помічник, що дуже велику суму пропонуємо вам за зустріч. Я кажу: Господи, невже у вас так багато грошей, що ви за зустріч пропонуєте таку суму? Ну сума просто ... я навіть не знаю скільки років мені потрібно працювати, щоб заробити такі гроші. Це не мільйон, трошки менше. Просто за зустріч. Також, якщо ви будете не проти, ця людина хоче вас утримувати. Тобто чоловіка не збентежило те, що у мене є кохана людина", - розповіла Даша.

Нагадаємо, що Даша Астаф'єва та Артем Кім почали зустрічатися в 2016 році. Через рік закохані заручилися, але весілля довелося відкласти через кримінальну справу Кіма. У тому ж році Артема затримали по підозрі в розкраданні 27 мільйонів гривень. Судова тяганина триває й донині.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також